Morten Johannessen er Rygge-kommunemester

,

Årets Rygge-kommunemester er 3-barnsfaren Morten Johannessen, som skal spille om fylkesmestertittel søndag. 

41-åringen spilte Kommunepoker under sesong 1, men strakk da ikke helt frem til tittel og billett til fylkesfinalen.

Det gjorde Morten Johannessen søndag.

– Det føltes godt å ro i land seieren. Jeg følte jeg hadde god kontroll og ledet turneringen store deler av spillet. Fornøyd med egen innsats.  Det blir gøy å spille fylkesfinalen, og håper på godt spill og et bra resultat, sier Rygge-kommunemester Morten Johannessen.

Kommunepoker 2019: Early birds får oddsbonus

Rygge-kommunemester

41-åringen er dermed 1 av 10 kommunemestere som søndag spiller om fylkesmesser-tittelen i Østfold. Den Håkan Wingskog vant i fjor, og Fredrikstad-kommunemesteren spilte seg hele veien til Norgesfinalen i Tallinn.

Morten Johannessen er et steg nærmere å spille mot de 17 andre fylkesmesterne om tittelen Norges beste pokerspiller.

– Jeg  fikk ikke direkte kjempekort, men spilte de kortene jeg fikk godt. Jeg gikk inn på finalebordet med 60k, men var nære på og ryke etter en stor pott. Da var jeg nede i 11k , men jobbet meg fort opp igjen. Når det ble heads up, så spilte jeg mot Finn Arild Simensen som er en jeg kjenner godt fra Øreåsen. Han spilte godt og ga meg kamp helt inn døra. Jeg raiset preflopp og fikk syn. Der var jeg heldig og floppet sett. Finn Arild Simensen fikk treff med 8-par med A-kicker. Jeg better og han raiser all in. Da blikk-syner jeg og vinner turneringen med 3 syvere, forteller Rygge-kommunemester Morten Johannessen.

Som spilte main event i Dublin i fjor.

– Jeg vant billett online på 800 euro til NM i Dublin main event. Det var utrolig gøy å være der, og spille blant de store spillerne. En flott opplevelse og god stemning, avslutter årets nyslåtte Rygge-kommunemester.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *