Regjerende Kvinnherad-kommunemester tar ny sats

Erlend Kalstad er regjerende Kvinnherad-kommunemester med en fersk 36.plass fra Main event i Dublin bak seg. 

Brann- og West Ham-supporteren har to lag som ligger midt i haugen på tabellen for tida, men selv trives han best på øvre del av premielistene.

Under sesong 1 av Kommunepoker kammet Kalstad hjem Kvinnherad-tittelen mot 5 konkurrenter. Bosatt i Bergen har han akkurat kommet hjem fra poker-NM i Dublin, og ser frem mot å forsvare sin Kommunemester-tittel for hjemkommunen fra i fjor.

– Det var show å vinne tittelen for Kvinnherad i fjor. Litt leit å ikke dinge fylkesfinalen, for det hadde vært koselig med en tur til Tallinn for å spille Norgesfinalen. Pokerinteressen i Kvinnherad og Hordaland er relativt stor. Det er litt vanskelig å få noe i gang på bygda, så da er det en fordel for meg at jeg bor i Bergen. Jeg pleier å spille poker når jeg kan. Nå var jeg i Dublin  og kom på 36.plass i main event der, forteller Erlend Kalstad.

Kommunepoker 2019: Early birds får oddsbonus

Regjerende Kvinnherad-kommunemester

I Dublin var spillselskapet Coolbet en av hovedsponsorene for årets poker-NM. Samme spillselskap lanserte Kommunepoker med braksuksess i fjor. En lavterskelturnering med innkjøp på lave 10 euro, der målgruppen er absolutt alle uansett samfunnslag, relasjoner, status eller aldersgruppe. Her har sønner dunket ut mor, far, bror eller søster av sin lokale Kommunepoker-turnering. Kompiser har endt heads up ved online-filten. Bekjente eller naboer har landet i samme show down med alt av chips involvert.

Det er en turnering først og fremst med enorm prestisje og ære i potten. Vinneren er kommunenes beste pokerspiller, og spiller om fylkesmestertittelen. Vinneren av fylkesfinalen ender opp i Norgesfinalen i Tallinn.

Ei reise ved onlinefilten for et lavt innkjøp som søndag treffer hele Hordaland.

Kommunepoker skal kåre kommunemestere i 33 kommununer.

Den regjerende Kvinnherad-kommunemester er klar.

– Kommunepoker-konseptet er et bra og artig påfunn av Coolbet.  Her er det åpent for alle uansett ferdighetsnivå å delta, og det er mye lokal presisje i potten, avslutter regjerende Kvinnherad-kommunemester Erlend Kalstad.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *