Barcelona og fylkesfinalen for Skiptvet-kommunemesteren

,

Charlotte Unnestad er Liverpool-supporter og Skiptvet-kommunemesteren som er klar for fylkesfinalen søndag. 

Hun er mor til to små gutter, født og oppvokst i Skiptvet, jobber som elektriker i Fredrikstad, men bor med samboer og barn i Askim.

Etter å ha kammet hjem kommunemester-tittelen i Skiptvets 13 spiller store felt, venter nå fylkesfinalen søndag. I feltet på 10 kommunemestere venter blant annet en fight mot samboeren Roy David Jønsson, som ble Askim-kommunemester. I et felt på 12 spillere.

Det kan bli mørkt over Casa del Unnestad/Jønsson søndag kveld. Installatøren har nemlig store planer å la det gå i mørkt for husbonden.

– Det er alltid deilig å vinne, og ekstra gøy er det når man vinner over sambygdinger, og ingen vet hvem du er på grunn av aliaset. Fylkesfinalen blir spennende, men jeg vet om ett par til som har tatt seieren i sin Kommune, og vet at det skal bli motstand å møte. Samboeren min er en av dem. Han ble Kommunemester i Askim, hvor han slo ut meg på tredjeplass. Nå er jeg klar for revansje, og gleder meg vel mest til å få slått ut han, sier Skiptvet-kommunemester Charlotte Unneland.

Kommunepoker 2019: Early birds får oddsbonus

Skiptvet-kommunemester

Hun er eneste kvinne i fylkesfinalen for Østfold, som spilles søndag kveld klokka 20. Samtidig med at kommunepoker ruller ut onlinefilten i Hordalands 33 kommuner.

Unneland prøvde seg også i sesong 1 av Kommunepoker. Uten hell.

Denne gangen var det 2-barnsmoren sin tur til å triumfere som den nyslåtte Skiptvet-kommunemesteren i poker.

– Jeg fikk egentlig en del gode kort,  men noen potter bløffa jeg også til meg. Jeg gikk på ett par smeller, hvor jeg tapte mye, men klarte å bygge meg opp igjen. Jeg så meg blant annet helt blind på å ha fått straight, med ess i toppen, men tapte fort mye når jeg møtte hus. Jeg syna også en all in med ess-dame på hånda, men møtte kongepar. Kongeparet jeg fikk på hånda derimot, noen runder før, stod ikke. Mellom alle disse nedturene, klarte jeg å bygge meg opp igjen, og klarte å holde løpet ut, forteller Skiptvet-kommunemesteren.

Charlotte Unneland spiller poker fast en gang i måneden mot mange av de samme guttene som søndag ble gulvet i kampen om Skiptvet-tittelen.

Hun er også Liverpool-tilhenger, der spenningen bokstavelig talt er høy på to kurser om dagen. I Premier League er det Manchester City som kan gi Liverpool støtet ut av tittel-kampen få runder før slutt.

I Champions League går det mot to elektriske oppgjør mot Barcelona, der Liverpool avslutter hjemme på Anfield 7. eller 8. mai.

Les mer: Regjerende Kvinnherad-kommunemester tar ny sats

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *