Daniel Grytten er Haram-kommunemester

,

Daniel Grytten kan titulere seg som Haram-kommunemester etter seier i et rekordstort Kommunemesterskap. 

Haram er neste år en del av stor-kommunen Ålesund. Vinneren Daniel Grytten er så dann historisk som den siste kommunemesteren før sammenslåingen. 27-åringen gikk til topps i et felt på 23 spillere. Det var 13 mer enn under sesong 1, og regjerende mester Roger Hurlen har fått sin arvtaker. 

Nå venter fylkesfinalen 3. mars. Der møter han blant annet sin blinde læremester. Steven Iglesias ble kommunemester i Skodje.

 –Det var veldig tilfredstillende å se lærdommen jeg har fått ved å hjelpe min venn Steven Iglesias hjalp meg til å slå de lokale fra Haram. Det blir enda kjekkere å se om jeg faktisk klarer å slå Steven i Fylkesfinalen, sier Haram-kommunemester, Daniel Grytten.

Les mer: Anne Mette er Ørsta-kommunemester

Haram-kommunemester

Grytten studerer i Trondheim, men er egentlig fra den største bygda i Haram. Brattvåg. Drøye 5 mil fra Ålesund. Eller to mil fra nabokommunen og ei annen bygd Skodje. Der læremester Iglesias bor.

Grytten har spilt poker siden 2016

– Jeg ble introdusert for poker av min blinde venn Steven Iglesias fra Skodje i 2016. Jeg spurte om han ville lære meg spillet. Vi spilte nettpoker sammen daglig, der jeg fortalte hva som skjedde på skjermen. Han fortalte hva jeg skulle gjøre. Jeg føler jeg er blitt god i poker , men Steven vil nok alltid være min poker-coach for å bli bedre, forteller Haram-kommunemester Daniel Grytten.

Les mer: Knut Mo er Ålesund-kommunemester

Søndag gjorde altså eleven som læremesteren. Vant den prestisjetunge tittelen beste pokerspiller i kommunen. 

– Jeg hadde en grei start, og klarte å bygge stack relativt fort. Etter en time følte jeg på at jeg bare satt og kasta og kasta kort til jeg hadde rundt 15 big blinds igjen. Jeg endret på strategien, og det hele snudde min vei. På en hånd gikk jeg fra å være sist til chipleader. Etter det var det bare å sette press på de andre. Jeg føler jeg har god kontroll når det kommer til å spille slik og heads up. Siden jeg har hjulpet Steven Iglesias mye med dette før. Heads up gikk meget smooth, og det ble en deilig seier, fortelle Grytten videre.

Malta og Tallinn

I fylkesfinalen ligger det en finaleplass til Norgesfinalen i potten. Den blir spilt i Tallinn i oktober i kombinasjon med Coolbet Open. Fylkesvinneren vinner også et sete til den turneringen. I tillegg til hotell og fly dekt av arrangøren Coolbet. 

Grytten spilte også kommunemesterskapet i 2018, men da var det fort enden på visa 

– Da var jeg den første som røyk ut pre-flop all in med 20 ganger store blind som innsats, forteller Grytten.

Han spiller sjelden store turneringer med dyrt innkjøp. Grytten kan uansett se fram mot årets tradisjonstunge NM i Dublin uka før påske.

– Jeg spiller aldri noe større enn 10-20$ innkjøp nettpoker, men jeg skal faktisk til Dublin i år for NM. Der skal jeg ikke spille selv, men hjelpe Steven. Jeg bruker som regel tida jeg har til å spille poker med å hjelpe han. Jeg synes det er veldig kjekt å kunne tilbringe tida med en så god venn. Samtidig lærer jeg å mestre spillet slik som han.Vi var nylig og spilte MPN Tallinn i januar, der jeg hjalp Steven å komme på 6. plass i HighRoller- eventen, runder Haram-kommunemester Daniel Grytten, av.

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering, som går av stabelen 2. mars i år. Vinnere etter 2. mars får automatisk deltakelse i neste års galla.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *