André Aakre er Giske-kommunemester

,

Etter hard konkurranse heads up mot naboen, endte Andrè Aakre opp som Giske-kommunemester. 

Giske er nabokommunen til Ålesund, som foreløpig har valgt å fortsette som egen kommune etter 2020. Vekstkommunen er sammen med Sula eneste nabokommune med det standpunkt.

Søndag trommet arrangøren Coolbet inn til sesong 2 av Kommunepoker i 23 kommuner i Møre og Romsdal. Giske var en av disse, der 17 spillere meldte seg på i kampen om den eksklusive tittelen.

Andrè Aakre sto igjen som Giske-kommunemester. Nå er 3-barnsfaren klar for fylkesfinalen 3.mars.

-Det er alltid kjekt å vinne, og klart det blir artig med fylkesfinale. Jeg spilte ikke dette mesterskapet i fjor, men dette var en artig opplevelse. Spesielt morsomt er det å vinne over gode venner og naboer, sier Andrè Aakre.

Les mer: Daniel Grytten er Haram-kommunemester

Giske-kommunemester

30-åringen er for tida hjemmeværende med to små tvillinger. Poker er en hobby for Aakre. På linje med Manchester United og ølbrygging

Tittelen Giske-kommunemester smaka ekstra godt for Aakre, som trolig lett jekker ned nabolaget i framtida. Spesielt om enkelte fotballspillende lærere skulle bli høye og mørke.

–      Jeg var nede i 10 000 chips tidlig i turneringa. Etter det gikk det stort sett rette veien. De viktige flippene satt, og jeg gjorde ingen store feil. Det var ekstra kjekt å vinne over min gode nabo Trond Brynestad. Han ble nummer 3. Avgjørelsen falt når Trond pushet knappen som shortstack med 8-9. Jeg satt i vesle-blind med A-K og fikk på deigen. Det ble all in, og siste mann synet med J-J. Esset dukka opp i bordet, og ingen hjelp for de to andre. Da stod jeg igjen som vinner, forteller Kommunemester Andrè Aakre.

Dermed følger Aakre i fotsporene til Kenneth Bergli, som ble den første kommunemesteren i Giske i fjor. Aakre spiller fylkesfinale 3.mars. I potten ligger der ligger en finaleplass til Norgesfinalen. Den blir spilt i Tallinn i oktober i kombinasjon med Coolbet Open. Fylkesvinneren vinner også et sete til den turneringen. I tillegg til hotell og fly dekt av arrangøren Coolbet. 

Les mer: Torstein Todal er Kristiansund-kommunemester

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering, som går av stabelen 2. mars i år. Vinnere etter 2. mars får automatisk deltakelse i neste års galla.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *