Tøff kamp om Haram-kommunemesterskapet

I nabokommunen til Ålesund blåser det opp til frisk bris i kampen om Haram-kommunemesterskapet i poker. 

Møre og Romsdal var pokerfylket i sesong 1 av Kommunepoker med sine 315 spillere. Det vidstrakte fylket i nordvest byr på enorme naturopplevelser, flere solide toppfotball-lag, og en glødende interesse for poker.

De er kjent med at Akershus har tatt de alle ned fra trona de satt så godt på. Sunnmøringene, som fikk fylkesmesteren i Arild Torgersen. Nordmøringene som fikk den største kommunen i Kristiansund, og Romsdalingene som fikk lille Rauma som sin store stolthet. Tre spillere mindre enn Kristiansund, noe som holdt til dobbel Møre og Romsdal på kommuneoversikta landet over i sesong 1.

Akershus dro 399 spillere til onlinefilten.

Haram var 1 av 18 kommuner som spilte turnering under sesong 1. Roger Hurlen kunne smykke seg med tittelen beste spiller.

Hurlen vil som regjerende mester få tøff konkurranse i år.

Roger skal få det tøft med å forsvare tittelen i år. Det kan bli et hardt felt. Niclas Otterlei, Joakim Sørvik og Brede Solheim er noen av de jeg tror kan slå godt fra seg på søndag. Jeg tror det kan bli veldig spennende. Mye faller nok ned på hvem som klarer å halde hodet kaldt hele veien. Det blir uansett veldig gøy å få testet seg mot resten av feltet fra Haram, sier Preben Storsten.

Les mer: Klart for nytt fantastisk Rauma-mesterskap

Haram-Kommunemesterskapet

36-åringen er ambassadør for Kommunepoker-turneringa i Haram. Tittelen er eksklusiv i år. Fordi det er siste år som egen kommune. Fra 2020 er Haram en del av Ålesund kommune.

– jeg spilte ikke i fjor, men er veldig glad jeg skal spille i år. Da det er siste året Haram er med som kommune, før sammenslåingen med Ålesund i 2020. Jeg tror det er stor interesse for poker i Haram og i Møre og Romsdal generelt. Jeg starta opp Facebook-sida Haram pokerlag. I et forsøk på å få samlet alle pokerglade personer i Haram. Her må bare alle som ønsker gå inn å like siden. Vi er en liten gjeng som samles for litt livespill. Vi har en stor drøm om å kunne få arrangert en freeroll turnering her i Haram, som er åpen også for folk utenom kommunen. Dette for å kunne øke interessen rundt poker i Haram og omegn enda mer. Jeg tror det er mange der ute, som har lyst til å spille, men som ikke kan det. Da kan ei gratis-turnering være gull verdt, sier Storsten videre.

Les mer: Stor revansjelyst i Molde-pokermiljøet

Titteljakten

Vinneren av turneringen får et diplom og en billett til fylkesfinalen søndag 3.mars

I tillegg til heder og ære som kommunens beste spiller.

I fylkesfinalen møtes alle kommunevinnere i Møre og Romsdal.

Her var det Arild Torgersen fra Volda som vant i fjor.  Mot blant andre Roger Hurlen fra Haram. 

Kommunepoker-ambassadør Preben Storsten ser fram mot søndagen.

Det å kunne representere kommunen sin videre i fylkesfinalen er kult. Forhåpentligvis blir det meg som kan si jeg er Harams beste pokerspiller. Lykkelig viten om at ingen kan ta over den tittelen noen gang i senere tid, sier Preben Storsten.

Fylkesvinneren vinner tur og opphold i Tallinn.

Der møtest de 18 fylkesvinnerene til kampen om tittelen Norges beste pokerspiller. 

I Tallinn spilles finalen live.

Les mer: Er dere klare Møre og Romsdal? 

Tung sosial prestisje

Kommunepoker er en pokerturnering med lavt innkjøp, og som har som intensjon å engasjere alt fra naboer, kompiser, familiemedlemmer til kjente og jobbkollegaer. Til en prestisjefull kamp om den lokale pokertronen.

– Jeg digger konseptet. Det er noe med det å kunne titulere seg som sin kommunes beste pokerspiller. Spesielt i år når det er siste året vi er Haram Kommune, runder Preben Storsten av.

Reglene er slik at en kan spille kommunepoker i den kommunen man er født eller oppvokst, jobber eller bor.

Med andre ord er det trolig flere fra Haram kommune som også kan spille turneringen i Ålesund, Molde eller andre kommuner på Sunnmøre.

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering, som går av stabelen 2. mars i år. Vinnere etter 2. mars får automatisk deltakelse i neste års galla.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *