Molde ruster opp til bykamp i Kommunepoker

Molde var større enn Ålesund, men mindre enn Kristiansund i sesong 2. Søndag mobiliserer pokerfolket i rosenes by til kamp om å bli største pokerkommune i nordvest. 

Søndag 12. januar er en stor dag for pokerfylket Møre og Romsdal. Kommunepoker ruller ut onlinefilten i Kristiansund, Molde, Ålesund og Stranda for lave 10 euro innkjøp. I potten ligger en eksklusiv tittel og billett til fylkesfinalen, men dette handler om så mye mer enn hva bare vinneren stikker av med. Selvsagt står det blytung prestisje på spill. Både spillerne i mellom, men ikke minst de tre byene og kommunene satt opp mot hverandre. For hvem ønsker å bli dårligere enn naboen her?

Samtidig er Wild card-ordningen i sesong 3 av Kommunepoker meget aktuell for alle tre kommuner. Om man lander topp7 i deltakelse denne sesongen, vil kommunen få en eksklusiv ny turnering i april. Der vinneren tar plass i Norgesfinalen med en Coolbet Open-pakke i kofferten til den estiske hovedstad.

Det er en søndag spekket i tung pottverdig og prestisje!

-Kommunepokerkonseptet er genialt. Det er en tittel og prestisje jeg tror henger høyt rundt om i det ganske land. Kommunepoker er noe som fenger spillerne i Molde, hele fylket og landet vårt. Det er en tittel mange ønsker seg. I Molde kommune frykter jeg Marvin Midtbø vil ta ned hele turneringen, sier kommunepoker-ambassadør Terje Stensønes.

Les mer: Kan Ålesund straffe Molde i Kommunepoker? 

Bykamp i Kommunepoker

Molde samlet 2 spillere mer enn Ålesund under sesong 2, men var 24 spillere bak Kristiansund. Nordmøringene var Norges største pokerturnering i Kommunepoker da. Noe de har vært i begge sesonger så langt av Norges største pokerturnering. Når lavterskel-turneringen treffer Møre og Romsdal med full tyngde søndag, aner Molde en trussel fra andre sida av Romsdalsfjorden. Kommunesammenslåingen har gjort Ålesund mye større. Haram, Sandøy, Skodje og Ørskog er alle en del av Ålesund. Molde har fått Midsund og Nesset, men det er to mindre kommuner sammenlignet med Ålesund sin vekst.

For et nederlag det ville vært om Ålesund passerte Molde i størrelse på turneringen. På Sunnmøre ser man motsatt på det selvsagt, og anner eimen av å få gulvet fylkesrivalen skikkelig. Fogderistriden har også fått Kristiansund til å tenke mindre pene tanker om Molde, og dermed er det Molde mot «røkla» søndag.

For å sitere en kjent figur i Flåklypa: «Ditte går aldri bra»

Ambassadør Terje Stensønes tror på både en stor turnering og en god egen prestasjon.

-I fjor røk jeg forholdsvis tidlig, etter at jeg fikk en bra stack i starten. Som alle vet i miljøet jeg spiller i, er det bare en fordel for alle andre at jeg har en stor stack ganske tidlig i turneringen. Jeg går alltid for seier. Satser bare på at jeg ikke dobler meg tidlig i turneringen. Nivået er høyt i Molde så det blir ikke lett. Pokermiljøet i Molde, eller i Nordmøre og Romsdal som jeg kjenner mest til er helt fantastisk. Fine folk, fine turneringer og hyggelig stemning over hele regionen. Det er utrolig mange og fantastisk gode spillere her, sier Terje Stensønes til slutt.
1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Molde ble størst i sesong 2 med 52 spillere. Ålesund samlet sammen 50. I kveld vil sunnmøringene gjøre alt de kan for å slå Molde i antall spillere ved onlinefilten. Ålesund har blitt større som kommune siden i fjor. Haram, Sandøy, Skodje og Ørskog har tilført rundt 25 000 innbyggere, og så er spørsmålet hvor mange av disse som vil spille om den eksklusive nye tittelen? […]

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *