Ørsta-kommunemester pokerkonge i Volda

Jørgen Winjevoll vant Kommunepoker i Volda og er klar for fylkesfinalen i Møre og Romsdal 19. januar. Etter å ha tatt ut kjæresten heads up. 

26-åringen ble den første kommunemester i Ørsta gjennom tidene under sesong 1 av Kommunepoker, men klarte ikke forsvare tittelen sist sesong. På utgave 3 av Kommunepoker tok like godt Winjevoll på seg ambassadør-jobben i nabokommunen Volda, for så å kamme hjem tittelen.

Etter å ha slått kjæresten sin heads up.

-Jeg jobbet meg opp til 27 000, før jeg først datt til 20 000 og helt ned på 12 000. Da fikk jeg etter hvert bygd meg opp igjen. Rett før finalebordet vant jeg en stor pott, som gjorde at jeg lå på 2.plass. Etter det var jeg tålmodig og spilte bra. Da vi bare var fire spillere igjen prøvde jeg å være mer aggressiv. Da vi var tre igjen doblet jeg meg og ble chipleader.  Headsup var mot kjæresten min, som var en stor nerve i seg selv. Hun doblet seg på meg, og da var det plutselig likt igjen. Etter det tok hun mer og mer over, men jeg klarte å komme meg tilbake og fikk overtaket til slutt, forteller Volda-kommunemester Jørgen Winjevoll.

Pokerkonge i Volda klar for fylkesfinalen

Han vervet inn 5 nye spillere til turneringen. For å spille Kommunepoker må man ha en Coolbet-spillekonto. Kjæresten til Winjevoll debuterte som Coolbet-kunde med å utfordre 26-åringen om tittelen.

-To av dem røyk ut ganske tidlig. En røyk mot meg senere. Den fjerde gikk ut plassen før finalebordet, mens siste fikk pine meg i headsup, forteller Winjevoll.
Nå er det fylkesfinale nummer 2 for Winjevoll. Denne gang skal det gå bedre enn i sesong 1. Mye bedre. 19. januar mot de andre Kommunemesterne i Møre og Romsdal.
-Jeg satte press på meg selv med målet om å vinne kommunepokeren, så da får jeg vel gjøre det samme med fylkesfinalen, avslutter Voldas pokerkonge Jørgen Winjevoll.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *