Kristine Mattson er Orkland-kommunemester

Kristine Mattson blir 1 av 3 kvinnelige finalister i fylkesfinalen for Trøndelag søndag. 27-åringen er i tillegg historisk som første Orkland-kommunemester noensinne. 

Orkland er en ny kommune fra 1. januar 2020. Det er resultatet av sammenslåingen av Orkdal, Meldal, Agdenes og en del av Snillfjord kommune. Nå har den nye kommunen også fått sin første pokerdronning gjennom tidene.

Kristine Matsson kammet hjem tittel og plass i fylkesfinalen søndag i Coolbets pokerklient. Der alle kommunemestere har spilt seg frem for lave 10 euro i innkjøp. I potten ligger en ny tittel og plass i Norgesfinalen i Tallinn i mai.

-Turneringa gikk fint i starten. Jeg fikk en liten nedtur midt i, men tok meg opp igjen mot slutten. Jeg hadde god flyt og var relativt heldig med kortene. Jeg fikk en straight-flush underveis, jeg fikk godt betalt for. Heads up lå jeg langt under, men jeg vant en stor pott på første hånda som jevnet det hele ut. Derfra gikk det rett vei, forteller Orkland-kommunemester Kristine Mattson.

Orkland Kommunemester

Mattson spilte ikke sesong 2 av Kommunepoker, og ser desto enda mer fram til å spille fylkesfinalen for Trøndelag. Norgesmesteren Andreas Stamnestrø kom fra Hemne og Trøndelag under sesong 2. Feltet i fylkesfinalen søndag teller 3 kvinner og 13 menn.
-Jeg gleder meg til fylkesfinalen, men møter et sterkt felt. Jeg spiller mye mindre poker enn jeg ønsker. Det er vanskelig å prioritere i en hektisk hverdag med full jobb og tre unger. Jeg reiser til Dublin i mars. Det blir bra, runder Orkland Kommunemester Kristine Mattson av.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *