Kommunemester tok tilbake pokertronen i Giske

Kenneth Bergli ble den første kommunemester noensinne i Giske kommune, og tok tilbake pokertronen i nabokommunen til Ålesund under sesong 3. 

33-åringen vant første utgave av Kommunepoker, men falt som regjerende mester i sesong 2. Det var en revansjeklar Kenneth Bergli som brettet opp ermene og siktet seg inn mot å ta tilbake pokertronen i Giske. Det gikk veldig greit. Med god kortflyt mot mange godt kjente i øy-kommunen med fastlandsforbindelse til Ålesund.

-Jeg fikk egentlig gode kort gjennom hele turneringen, og lå godt an hele veien. Det var veldig gøy å spille mot bare kjentfolk på finalebordet, og slå de ut et etter en. Heads -uppen var litt mer vrien, da jeg møtte en god kompis med navn Webjørn Mannsverk. Noen verre konkurent skal man lete lenge etter. Jeg greide til slutt å slå han ut med AK mot KQ, der det ble blank bord og jeg vant med esset som høyeste kort, forteller Giskes kommunemester Kenneth Bergli.

Wild card-oversikten: Bakveien til Tallinn

Tok tilbake pokertronen i Giske

Bergli ble nummer 4 under sesong 2 av Kommunepoker, der han falt som regjerende mester i Giske kommune. Fylkesfinalen under sesong 1 gikk seigt, men nå ser Kenneth Bergli frem mot en ny fylkesfinale 19. januar.

  1. Fylkesfinalen under sesong 1 gikk veldig dårlig for meg, da jeg nesten ikke fikk kort og ble dratt ut veldig stygt. Fylkesfinalen i år skal jeg vinne. Jeg tenker det blir barneskirenn, sier Bergli videre.

Giske kommune har knappe 8 500 innbyggere og er en øy-kommune med 4 forskjellige øy-landskap. Øyene er flettet sammen med vei, bro eller undersjøisk tunnel, og man finner også Ålesund lufthavn Vigra i denne kommunen. Der idrettsmiljøet er stort med 4 forskjellige breddeklubber i fotball. På hver sin øy. Slik blir det konkurranse- og pokermiljø av.

-Pokermiljøet i Giske og Møre og Romsdal er veldig bra. Vil du spille poker finnes det mange klubber du kan dra til. Her i Giske er vi en god gjeng som bruker å treffes når vi kan og spille litt kort. Det er fint for oss som har familie så vi kan komme oss ut  å være litt sosiale, avslutter Giskes doble kommunemester Kenneth Bergli.

Les mer: Fire sjanser til å spille Kommunepoker

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *