Håvard Hjelen ny Aure-kommunemester

Håvard Hjelen spiller til vanlig mot regjerende Norgesmester Andreas Stamnestrø på den lokale pokerklubben. Nå er 37-åringen Aure-kommunemester. 
Hjelen er bosatt i nye Heim kommune, men har sin arbeidsplass på Nordmøre i Aure kommune. 3-barnsfaren jobber for Equinor, og er bosatt på et småbruk 5 minutter unna fylkesgrensa til Møre og Romsdal og Aure kommune.
-Det gikk litt opp og ned i starten av turneringen, og jeg var nede på all-in-stack midt i turneringen. Jeg fikk et par doblinger og ellers noen fine situasjoner, der jeg vant noen store potter. Jeg følte at jeg kontrollerte det greit inn på slutten med en dominerende stack i sluttspurten, forteller Aure-kommunemester Håvard Hjelen.

Ny Aure-kommunemester

Hjelen er medlem av samme pokerklubb som Norgesmester Andreas Stamnestrø og tidligere Sør-Trøndelagsmester Emil Solberg. Under sesong 2 endte 37-åringen som nummer 3. Bak Stamnestrø som gikk hele veien i Norgesfinalen i Tallinn. Nå blir det fylkesfinale i Møre og Romsdal på Håvard Hjelen.
-Fylkesfinale blir veldig spennende. Jeg vet at det er veldig mange dyktige pokerspillere i Møre og Romsdal, så det blir nok en utfordring. Alt er mulig, så jeg skal gjøre så godt jeg kan. Jeg er ikke så veldig kjent med pokermiljøet i Aure, siden jeg ikke ferdes der så mye etter arbeid. Det er dog veldig godt pokermiljø i Heim der jeg bor, og mange dyktige spillere, forteller Aure kommunemester Håvard Hjelen.
Han beskriver seg selv som fersk i gamet:
–  Jeg spilte en del på nett og litt hjemme hos kompiser når jeg gikk på videregående skole. Det var da jeg lærte Texas holdem.  Så dabbet det av litt i mange år, før jeg ble med igjen for et par år siden. Nå spiller jeg ganske jevnlig. Jeg har et ønske om å bli en bedre pokerspiller, og prøver å lære av mine feil og ta nye steg. Siden jeg er fersk, så er jeg litt opptatt av å se utvikling og at jeg oppnår bedre og bedre resultater. Jeg syns poker er veldig gøy, men også et krevende spill. Det var litt artig å vinne Kommunepoker i Aure, og jeg håper å få en fin plassering i fylkesfinalen. Det hadde selvfølgelig ikke skadet å vunnet en Tallin-tur, avslutter Aure-kommunemester Håvard Hjellen.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *