Skal kåre Lunners beste pokerspiller

Kommunepoker ruller ut onlinefilten i Lunner i kveld. Viktor Abrahamsen er regjerende kommunemester, men kamerat og tidligere kommunemester Andreas Thorvaldsen lover tøff kamp om pokertronen. 

Sesong 4 av pokersuksessen og lavterskelturneringen Kommunepoker startet søndag 20. september.

Lunner og Hemsedal skal spille Kommunepoker i kveld, der Kommunemester nummer 5 og 6 i Viken skal kåres. Viktor Abrahamsen er regjerende Lunner-kommunemester i poker, men han jages av et tungt felt i jakt på revansje i år.

Det er spillselskapet Coolbet som står bak turneringen, der familiemedlemmer, naboer, kollegaer, kompiser, rivaler og bekjente møtes i kamp om blytung lokal prestisje. Alle landets 356 kommuner får sin egen onlineturnering, der beste pokerspiller i riket skal kåres. Innkjøp er fortsatt lave 10 euro.

Vinnerne tituleres kommunens beste pokerspiller, og vinner en plass i fylkesfinalen for Viken. Vinneren der blir fylkesmester og vinner en drømmereise til Tallinn for å spille Norgesfinalen i november 2021.

-Det er et bra pokermiljø i Lunner, som er kommunen jeg er fra. Noen gode pokerklubber er med å dra interessen opp både for det sosiale og selve spillet. Pokerformen min er bra. Jeg skulle gjerne ha spilt litt i utlandet, men det ble det ikke noe av i år. Da er det godt å ha tilbud som Kommunepoker tilgjengelig online, sier Kommunepoker-ambassadør Andreas Thorvaldsen.

Les mer:

 

Stor revansje-lyst

Lunners første kommunemester i poker ble nettopp Andreas Thorvaldsen. Han falt fra tronen under sesong 3, der kameraten Viktor Abrahamsen ble for mektig. Det er tid for revansje.

-Jeg tror jeg kommer til å vinne. Sist års turnering skal ikke gjenta seg. Jeg blir dårlig bare ved tanken. Heldigvis er ikke Viktor så skrytete av seg, så har sluppet å få for mange påminnelser det siste året. Det er nok verre om andre i feltet skulle vinne, sier Thorvaldsen videre.

Du kan spille om tittelen i Lunner om du bor i kommunen, studerer der, er oppvokst eller aktivt medlem av det lokale idrettslaget.

– Jeg bor i Nittedal, men er fra Lunner. Planen er å ta ned tittelen i begge kommuner, sier Kommunepoker-ambassadør Andreas Thorvaldsen til slutt.

Kommunepoker har i sine tre første sesonger markert seg som Norges største pokerturnering. 2 063 spillere gjorde lavterskel-satsingen til Norges største pokerturnering på direkten. I sesong 2 ble turneringen enda større med 2 513 spillere. Sist sesong sjekket 2 785 spillere inn ved onlinefilten. Før den nye sesongen har arrangøren Coolbet et mål om å samle over 3 000 nordmenn i startfeltet.

-Dette skal bli tidenes beste utgave av Norges største pokerturnering. Kommunepoker har gjennom tre sesonger engasjert flere tusen nordmenn til vennskapelige dueller ved onlinefilten, der prestisjen ved å vinne over kompisen eller kollegaen ofte betyr mer enn å vinne selve turneringen. Nå legger vi også til over 300 000 kroner ekstra i premier, sier talsmann Mikael Mellqvist.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *