Kommunepoker til ski-eldoradoet Hemsedal

Norges største pokerturnering Kommunepoker ruller ut onlinefilten i Hemsedal tirsdag. Thomas Evensen(bildet) er den regjerende kommunemester, som tar mål av seg til å gjenta bedriften i år.

Sesong 4 av pokersuksessen og lavterskelturneringen Kommunepoker startet søndag 20. september. I kveld er Lunner og Hemsedal neste ut for å spille om den lokale pokertronen. Kommunemester nummer 5 og 6 i Viken skal kåres, der en plass i fylkesfinalen ligger i potten. I tillegg til et tonn med prestisje og tittelen kommunens beste pokerspiller.

Det er spillselskapet Coolbet som står bak turneringen, der familiemedlemmer, naboer, kollegaer, kompiser, rivaler og bekjente møtes i kamp om blytung lokal prestisje. Alle landets 356 kommuner får sin egen onlineturnering, der beste pokerspiller i riket skal kåres. Innkjøp er fortsatt lave 10 euro.

Vinnerne tituleres kommunens beste pokerspiller, og vinner en plass i fylkesfinalen for Viken. Vinneren der blir fylkesmester og vinner en drømmereise til Tallinn for å spille Norgesfinalen i november 2021.

– Pokerformen er bra, men det er flere som har meldt de skal utfordre meg kraftig i år. Det er alltid spennende å se om nye folk dukker opp til turneringen. I et unntaks-år er det godt med turneringer som Kommunepoker online, sier regjerende Hemsedal-kommunemester Thomas Evensen.

Les mer: Skal kåre Lunners beste pokerspiller

Ski-eldoradoet Hemsedal

Hemsedal skal spille Kommunepoker i kveld. Thomas Evensen er altså regjerende kommunemester i poker, men han jages av et tungt felt i jakt på revansje i år. De fem andre kommunene i Hallingdal skal også kåre sine pokerkonger eller dronninger. Nesbyen spiller 24.september. Flå 29. september. Ål og Hol har kommunepoker på besøk 15. oktober, mens Gol spiller 20.oktober.

Det betyr at regjerende mestere Carina Stabæk(Ål), Simen Øya(Hol) og Catrine Smette (Nesbyen – tidligere Nes) setter sine belter som pokerchampion i spill. Gol og Flå roper på sine første pokermestere noensinne.

-Pokermiljøet i Hallingdal er godt og stadig voksende. Jeg er født i Hemsedal men bor i Gol, og skal gjøre alt jeg kan for å forsvare tittelen fra i fjor, runder Thomas Evensen av.

Finn din kommunepoker-turnering her

Kommunepoker har i sine tre første sesonger markert seg som Norges største pokerturnering. 2 063 spillere gjorde lavterskel-satsingen til Norges største pokerturnering på direkten. I sesong 2 ble turneringen enda større med 2 513 spillere. Sist sesong sjekket 2 785 spillere inn ved onlinefilten. Før den nye sesongen har arrangøren Coolbet et mål om å samle over 3 000 nordmenn i startfeltet.

-Dette skal bli tidenes beste utgave av Norges største pokerturnering. Kommunepoker har gjennom tre sesonger engasjert flere tusen nordmenn til vennskapelige dueller ved onlinefilten, der prestisjen ved å vinne over kompisen eller kollegaen ofte betyr mer enn å vinne selve turneringen. Nå legger vi også til over 300 000 kroner ekstra i premier, sier talsmann Mikael Mellqvist.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *