Hvem blir den fjerde poker-champion av Aurskog Høland?

Johnny Hofseth(bildet) er en av tre tidligere lokale pokermestere i Aurskog Høland. Hvem blir den fjerde poker-champion av Aurskog Høland? 

Sesong 4 av pokersuksessen og lavterskelturneringen Kommunepoker startet søndag 20. september.

Det er spillselskapet Coolbet som står bak turneringen, der familiemedlemmer, naboer, kollegaer, kompiser, rivaler og bekjente møtes i kamp om blytung lokal prestisje. Alle landets 356 kommuner får sin egen onlineturnering, der beste pokerspiller i riket skal kåres. Innkjøp er fortsatt lave 10 euro.

Vinnerne tituleres kommunens beste pokerspiller, og vinner en plass i fylkesfinalen for Viken. Vinneren der blir fylkesmester og vinner en drømmereise til Tallinn for å spille Norgesfinalen i november 2021.

– Det er et godt pokermiljø i kommunen, og det var morsomt å spille fylkesfinalen i sesong 2. Der doblet jeg meg tidlig, men siden gikk det dessverre utforbakke. Kommunepoker har mye artig prestisje og lokal profil i seg. Et artig konsept. Spesielt i disse holde seg hjemme-tider, sier tidligere pokerchampion Johnny Hofseth.

Les mer: Pokerchampion kåres i grenseland

Tre tidligere pokermestere

Lillestrøm spiller om pokertronen 30. september. Indre Østfold spiller kommunepoker 4.oktober. Eidskog 11. oktober, og Marker 14. oktober. Nes har kommunepoker på besøk 18. oktober. Alle mesterne i nabokommunene møter Aurskog Hølands kommunemester og de andre lokale vinnerne i fylkesfinalen for Viken.

Aurskog Høland var før kommunesammenslåingen eneste kommune som grenset til to fylker og et land. De tre første sesongen av Kommunepoker har kronet Arve Bratberg, Johnny Hofseth og seneste Ingar Andersen til lokale pokerkonger. Trolig tar de alle mål av seg til å gjenta bedriften i kveld.

-I kveld er det bare et utfall som teller, og det er å vinne Kommunepoker-turneringen. Jeg anbefaler alle med lokal pokerinteresse om å melde seg på, for dette blir veldig morsomt, sier Johnny Hofseth til slutt.

Kommunepoker har i sine tre første sesonger markert seg som Norges største pokerturnering. 2 063 spillere gjorde lavterskel-satsingen til Norges største pokerturnering på direkten. I sesong 2 ble turneringen enda større med 2 513 spillere. Sist sesong sjekket 2 785 spillere inn ved onlinefilten. Før den nye sesongen har arrangøren Coolbet et mål om å samle over 3 000 nordmenn i startfeltet.

-Dette skal bli tidenes beste utgave av Norges største pokerturnering. Kommunepoker har gjennom tre sesonger engasjert flere tusen nordmenn til vennskapelige dueller ved onlinefilten, der prestisjen ved å vinne over kompisen eller kollegaen ofte betyr mer enn å vinne selve turneringen. Nå legger vi også til over 300 000 kroner ekstra i premier, sier talsmann Mikael Mellqvist.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *