Poker-champion kåres i grenseland

Kommunepoker skal kåre Aremarks beste pokerspiller i kveld. Han eller hun får blant annet møte Rakkestads pokerkonge i fylkesfinalen, der vinneren kvalifiserer seg til NM-finalen i Tallinn.

Sesong 4 av pokersuksessen og lavterskelturneringen Kommunepoker startet søndag 20. september.

Aremark skal spille Kommunepoker i kveld. Mette Pedersen er regjerende kommunemester i poker, men hun jages av et tungt felt i jakt på revansje i år. Rakkestad så Sverre Bye bli kommunemester søndag, og han er klar for fylkesfinalen for Viken. Hvem som får Aremarks sete i fylkesfinalen avgjøres i kveld.  Marker spiller om pokertittelen 14. oktober, mens Halden spiller Kommunepoker 20. oktober.

Det er spillselskapet Coolbet som står bak turneringen, der familiemedlemmer, naboer, kollegaer, kompiser, rivaler og bekjente møtes i kamp om blytung lokal prestisje. Alle landets 356 kommuner får sin egen onlineturnering, der beste pokerspiller i riket skal kåres. Innkjøp er fortsatt lave 10 euro.

Vinnerne tituleres kommunens beste pokerspiller, og vinner en plass i fylkesfinalen for Viken. Vinneren der blir fylkesmester og vinner en drømmereise til Tallinn for å spille Norgesfinalen i november 2021.

Les mer: Hvem blir den fjerde pokerchampion av Aurskog Høland

Tittel-jakt

Aremark første kommunemester i poker ble Kenneth Aspestrand(bildet), mens Mette Pedersen er regjerende mester i grensekommunen.

Du kan spille om tittelen i Aremark, Marker og Halden om du bor i kommunen, studerer der, er oppvokst eller aktivt medlem av det lokale idrettslaget.

Kommunepoker har i sine tre første sesonger markert seg som Norges største pokerturnering. 2 063 spillere gjorde lavterskel-satsingen til Norges største pokerturnering på direkten. I sesong 2 ble turneringen enda større med 2 513 spillere. Sist sesong sjekket 2 785 spillere inn ved onlinefilten. Før den nye sesongen har arrangøren Coolbet et mål om å samle over 3 000 nordmenn i startfeltet.

-Dette skal bli tidenes beste utgave av Norges største pokerturnering. Kommunepoker har gjennom tre sesonger engasjert flere tusen nordmenn til vennskapelige dueller ved onlinefilten, der prestisjen ved å vinne over kompisen eller kollegaen ofte betyr mer enn å vinne selve turneringen. Nå legger vi også til over 300 000 kroner ekstra i premier, sier talsmann Mikael Mellqvist.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *