Kokkenes norgesmesterskap i yrkespoker

Tommy Overå er ikke redd for at flere kokker skal gi mer søl, når han utfordrer alle kollegaer til å prøve å slå han i Coolbets nye gratis-pokerkonsept Yrkes-NM i poker. 

Coolbets siste nyvinning på pokerfronten er et nytt lavterskel-konsept. NM i yrkespoker er en freeroll-turnering, der alle nominerte yrker får sin egen turnering. Der kåres det en mester mandag 1. juni klokka 20.00, som igjen skal spille om Norgesmester-tittelen i yrkespoker søndag 7. juni.

I premiepotten ligger blant annet en Coolbet Open-pakke.

I Møre og Romsdal sitter en matglad kokk med stor apetitt på en NM-tittel og et pokereventyr. Han ønsker seg gjerne konkurranse til firestjerners pokerkamp, men har en god følelse på at han selv skal toppe kransekaka til slutt.

-Jeg regner med at jeg er den beste pokerspillende kokken i kongeriket Norge. Jeg har noen kokkelerende kompiser,  som liker å spille poker, og som forhåpentligvis joiner meg rundt pokerfilten når turneringen starter, sier Tommy Overå.

Les mer: Nå starter NM i yrkespoker

Stor pokerinteresse for nytt gratis-konsept

NM i yrkespoker er på flere vis lik NM i Vennepoker-konseptet som nylig kåret sin Norgesmester Cathrine Lea Snildal.

Forskjellen er at her er turneringene for rene yrkesgrupper. Snekkere, sykepleiere, advokater, malere, rørleggere, taxi-sjåfører eller et hvilket som helst annet yrke. Deltakelse er gratis, og det er mulig å registrere seg i pokerklienten så snart turneringen for din bransje er satt opp.

Mandag 1. juni eller 2. pinsedag klokka 20.00 er tidspunktet å merke seg for alle disse yrkes-turneringene.

Det er ikke å koke suppe på en spiker å fortelle historien om spillet som har fascinert tusenvis av nordmenn. Poker-interessen blant nordmenn er på vei mot en ny boom, der Coolbet har tatt posisjonen som det spillselskapet som satser mest på poker online.

2 188 nordmenn deltok på NM i Vennepoker, der finalefeltet telte 228 spillere. Bare i april spilte 5 871 nordmenn poker i klienten til Coolbet.

Det er dermed stor grunn til å tro at Yrkes-NM i poker fenger bredt i det norske pokerspillende publikum.

-Jeg regner med at interessen er stor både blant kokker og andre yrkesgrupper for dette konseptet. Selv er jeg er en pokerglad kokk, men jeg har ikke spilt nettpoker før i år. Jeg jobbet på fiskebåter i gamle dager. Der var det mye pokerspilling, avslutter Tommy Overå.

Søndag 7. juni spilles den store finalen der alle yrker møtes i kamp om fete premier og tittelen norgesmester i yrkespoker. Flere enn yrkes-turneringsvinnerne får plass ved onlinefilten den kvelden.

*Nr 2 og 3 fra de 10 turneringene med best deltakelse får også finaleplass.

*Nr 2 fra turneringene på 11.-20. plass i antall deltakere får også plass i finalen.

Dette er yrkes-NM i poker

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *