Norges beste taxi-sjåfør i poker

Taxi-sjåførene får mandag 1.juni sin egen gratis-turnering til å kåre Norges beste pokerspiller under NM i yrkespoker. 

Coolbets siste nyvinning på pokerfronten er et nytt lavterskel-konsept. NM i yrkespoker er en freeroll-turnering, der alle nominerte yrker får sin egen turnering. Der kåres det en mester mandag 1. juni klokka 20.00, som igjen skal spille om Norgesmester-tittelen i yrkespoker søndag 7. juni.

I premiepotten ligger blant annet en Coolbet Open-pakke.

Vidar Haugen kjører til daglig taxi i Bø, som ligger i hjertet av det som tidligere het Telemark fylke. Han ble fylkesmester under sesong 3 av Kommunepoker. Noe som var en deilig revansje for 42-åringen, som tapte samme tittel heads up i 2018 av Norges største pokerturnering.

Det trass i at Haugen ikke liker å spille onlinepoker. Han trives best live ved pokerfilten. Derfor blir også Vidar Haugen usikker på om han er Norges beste drosjesjåfør i poker, men frykten for lokale rivaler er liten.

-Her må jeg nok tenke på landsbasis. Lokalt er det absolutt null konkurranse, siden ingen av mine nærmeste kollegaer spiller. Hvor stor konkurransen er i det ganske land får nå tiden vise, men jeg skal i alle fall gjøre et hederlig forsøk på å ta den tittelen. Det finnes nok noen gode spillere blant mange av landets mange flotte sjåfører vil eg tro. sier taxi-sjåfør Vidar Haugen.

Om du vil ha en turnering for ditt yrke, sender du en mail til norge@coolbet.com.

Norges beste taxi-sjåfør

NM i yrkespoker er på flere vis lik NM i Vennepoker-konseptet som nylig kåret sin Norgesmester Cathrine Lea Snildal.

Der gikk det ikke for bra med taxi-sjåfør Haugen.

Forskjellen er at her er turneringene for rene yrkesgrupper. Snekkere, sykepleiere, advokater, malere, rørleggere, taxi-sjåfører eller et hvilket som helst annet yrke. Deltakelse er gratis, og det er mulig å registrere seg i pokerklienten så snart turneringen for din bransje er satt opp.

Mandag 1. juni eller 2. pinsedag klokka 20.00 er tidspunktet å merke seg for alle disse yrkes-turneringene. Stedet er Coolbets pokerklient. Spillselskapet som har rullet ut den ene pokersuksessen etter den andre de siste årene. Kommunepoker, Venners Venner, NM i Vennepoker i tillegg til å være en av sponsorene for NM i Dublin. Coolbet har også etablert populære Coolbet Open, som i utgangspunktet spilles to ganger i året i Tallinn.

Søndag 7. juni spilles den store finalen der alle yrker møtes i kamp om fete premier og tittelen norgesmester i yrkespoker. Flere enn yrkes-turneringsvinnerne får plass ved onlinefilten den kvelden.

*Nr 2 og 3 fra de 10 turneringene med best deltakelse får også finaleplass.

*Nr 2 fra turneringene på 11.-20. plass i antall deltakere får også plass i finalen.

Dette er yrkes-NM i poker

Vidar Haugen ser seg i bakspeilet, om der kommer noen kollegaer med skumle kort på hånda.

-Nettpoker er ikke min sterkeste side akkurat. Jeg trives definitivt best rundt filten hvor man kan plukke opp litt informasjon om spillerene. Jeg er uansett klar, og møter hvem som helst når som helst til fight, avslutter Vidar Haugen.

Les mer: Hvem er Norges beste lærer i poker?

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *