Klart for Ivar3000 Invitational – du er invitert!

Fargeklatten Ivar Bruvoll Vamråk ruller ut sin egen venneturnering klokken 20.00 i kveld. Du er invitert til å kjempe om plass i NM-finalen.
Lavterskel-konseptet NM i Vennepoker har blitt svært populært, og fredag er Ivar Bruvoll Vamråk som inviterer inn til sin egen turnering. Der vinneren får finaleplassen i tillegg til førstepremien, men der riktig mange andre også kan få et sete i finalen.
20.00 er tidspunktet å merke seg. Stedet er Coolbets pokerklient, og passordet er Ivar3000 til turneringen med navnet Ivar3000 Invitational.
-Jeg tenkte for en gangs skyld sette opp min egen turnering på Coolbet. Altså Ivar3000 Invitational. Når jeg først gjør dette, skal det gjøres skikkelig. Jeg har laget og invitert mange til event på facebook, og handla inn en flott pokal til den som vinner turneringen. Så leser du dette før kl.20.00 den 1.mai kan du få komme og ta ett lodd, sier Ivar Bruvoll Vamråk

Ivar3000 Invitational

Ivar Bruvoll Vamråk er et kjent navn og ansikt for de som frekventerer diverse sosiale medier, og nordmøringen spilte Norgesfinalen i Kommunepoker under sesong 1. Da som fylkesmester i Finnmark. I sesong 2 var han å finne i kamp om samme tittel i Rogaland, mens Bruvoll Vamråk i sesong 3 spilte fylkesfinale i Møre og Romsdal samt i Rogaland.

Med en jobb i oljen, har adressen endret seg jevnt for Vamråk, som er født i Averøy kommune.

Siden han endte tomhendt uten plass i Norgesfinalen i Tallinn av årets Kommunepoker, har Ivar Bruvoll Vamråk prikket ut NM i Vennepoker som sin vei til den estiske hovedstad. Han er allerede på vei, siden det ble turneringsseier i Frognerfrue sin Vennepoker-turnering tidligere i uken.

-Siden jeg har spilt nettpoker i nesten 20 år snart, har jeg litt erfaring og noen timer bak en pc. Jeg flakset meg til med godt spill og vant Frognerfrue sin turnering, og har allerede plass til finalen. Dermed må jeg ikke vinne min egen turnering i kveld, men jeg sparer jo masse penger på porto på den pokalen om jeg vinner selv da. Siden jeg ikke nådde helt opp i kommunepoker i år, med kun kommuneseier i Averøy kommune, og ikke traff en dritt i fylkesfinalen så sikter jeg på å vinne vennepoker i år. Verdien er enorm. Man kan feerolle seg til Tallinn. Bare man kommer seg til finalen, der det blir en plass for hver 8.spiller som er med i min venneturnering. Tenk om det blir 80 spillere med, da får vi 10 plasser i finalen. Jeg håper på mange flere da, sier Bruvoll Vamråk.

NM i Vennepoker

Skulle vinneren av finalen komme fra vennepoker-laget til Ivar3000, vil en ny turnering med Coolbet Open-pakke settes opp eksklusivt for dette pokerlaget.
For hver 8. deltaker som er med i venneturneringene, deles det ut en plass i finalen som går lørdag 16. mai klokka 19.00. Hvis vennepoker-laget har 8 deltakere, får vinneren finaleplass. Har laget 16 deltakere, får topp 2 i turneringen finaleplass og så videre.
I finalen er premiene både Coolbet Open-pakke og seter i main event til både de store turneringene i Tallinn og Dublin-NM.
NM i Vennepoker er i ferd med å bli nok en poker-hit fra arrangøren bak norges største pokerturnering Kommunepoker.
-Coolbet dukker opp med mange spennende kampanjer, og denne med vennepoker i disse Korona tider er ikke dum. Det er ikke tvil om at folk kjeder seg når de ikke kan gå ut, men må holde seg hjemme for tiden. Et godt påfunn, med rå premier, fortsetter Bruvoll Vamråk.
Raus som han er ser han gjerne at pokerlaget han slo ned hos Frognerfrue jager sin revansje i Ivar3000 Invitational. Samt endel andre som også får servert en utfordring på arbeidernes fridag.
-Jeg kunne veldig gjerne tenkt meg at Frognerfrue, Merethe Krohn- gjengen, og superstjernen Owe Egeland stiller i kveld. Alle disse passer godt inn på 2.plass og nedover i kveld, avslutter Ivar Bruvoll Vamråk.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *