Vidar Haugen er årets første finalist i NM i Vennepoker

Den 43-år gamle taxisjåføren Vidar Haugen fra Bø i Telemark ble i går den første finalisten i NM i Vennepoker.

Den finalebilletten sikret han seg etter å ha vist overbevisende pokerspill mot åtte kamerater som han kjenner gjennom den lokale pokerklubben. Sammen bestemte de seg for å opprette en venneturnering i Coolbets nye NM i Vennepoker-kampanje. Det angrer han nok ikke på det i dag, da han nå får muligheten til kjempe om premier til over 60 000 kroner i finaleturneringen.

Vi tok en rask og hyggelig prat med den positive Telemarkingen fredag ettermiddag:

-Gratulerer! Du ble den første personen som sikret seg finaleplass i Norgesmesterskapet i Vennepoker! Hvordan føles det?

-Hei og takk for det! Det føles naturligvis bra. Alltid gøy å vinne turneringer, uansett om de er små eller store. Vi var rask ute med å melde oss på NM i vennepoker. Et gøy konsept, med god startstack og fin blinde-struktur. Kan trygt anbefales videre, og en digital sosial happening i disse tider, sier en sprudlnde vinner.

Les mer: Skal finne Norgesmesteren i Vennepoker

Fylkesmester i Kommunepoker på toppen av det hele

Om ikke Haugen har imponert nok rundt pokerfilten i det siste, er han også kronet som fylkesmester av Telemark og Vestfold tidligere i år av denne sesongens Kommunepoker. En tittel som sikret han både tur og billett til finaleturneringen i Tallinn i november. I samme pakke vant han forøvrig også innkjøp til Coolbet Open som har blitt et populært pokerevent for mange nordmenn. Nevnte turnering går forøvrig på samme helg i Estlands hovedstad, Tallinn.

-Meget imponerende resultater så langt på deg i år, har vi en vordende pokerstjerne på gang. Hvor skal dette ende ?

-Hehe, en vordende poker-stjerne er nok litt å ta i, men jeg har spilt en del turneringer opp gjennom.  Kanskje lært meg et triks eller to. Jeg vant også Coolbet sin første garanti-turnering som går på søndager for noen uker siden, hvor jeg innkasserte over 12 000 kroner. Veldig gøy. Nå gleder jeg meg veldig til Tallinn-tur i november. Da er vi en stor gjeng fra den lokale klubben som reiser nedover, så får vi se om lykken er med meg der nede også. Man skal aldri si aldri, sier en optimistisk og fornøyd Vidar  Haugen avslutningsvis.

Vi gratulerer Vidar med suksessen rundt den digitale pokerfilten, og ser frem til å arrangere mange flere vennepoker-turneringer, og kåre mange flere finalister! Her er det bare å melde seg på. De innledende NM i Vennepoker-turneringene arrangeres forøvrig helt frem til 15.mai.

Ønsker du å opprette din egen venneturnering og bli med på NM i Vennepoker? Meld deg på her

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *