Andøy åpnet Kommunepoker med et brak

Andøy var første kommune ut i Nordland, og samlet rekordhøye 35 deltakere til kamp om den lokale pokertronen.

Andøy har knappe 5 000 innbyggere, og samlet nøkterne 6 spillere til Kommunepoker under sesong 3. Deltakertallet i år spratt opp i 35, og det er faktisk inne på Wild card-oversikten med hårfin margin foran Drammen.

Vinneren ble Renate Kristiansen, som er den tredje strake kvinnelige kommunemesteren i poker. Under sesong 4 ble pallen tapetsert av pokerspillende damer. Heads up tapte Eva Asperheim, mens Liss-Iren Nilsen ble nummer tre.

Kristiansen er dermed den første kommunemesteren i Nordland, som er fylke nummer 5 ut i denne sesongs kommunepoker. Fram til 14. mars spilles det om tung prestisje, heder, ære og tittelen «Kommunens beste pokerspiller» i alle kommuner i Nordland. For lave 10 euro innkjøp er også alle lokale kommunemestere kvalifisert til å spille fylkesfinalen 11.april. Her kåres en fylkesmester, som sendes til Norgesfinalen i Tallinn til høsten.

Der var Nicholai Diaz Bull(bildet) Nordlands Norgesfinale-representant under sesong 2.

I Viken ble Anders Smestad fylkesmester, og er den første deltaker klar for Norgesfinalen i Tallinn. Dit har han foreløpig fått følge av fylkesmesterne Robin Fanum og Johnny Svensli, som kammet hjem tittel og finalebillett i henholdsvis Trøndelag og Møre og Romsdal. Tommy Simonsen ble fjerde fylkesmester etter å ha toppet feltet i Troms og Finnmark.

11 fylkesmestere og 7 wild card-vinnere møtes rundt filten i den estiske hovedstad i 2021 for å spille om tittelen Norges beste pokerspiller. Reise og opphold er betalt av arrangøren Coolbet, og i Norgesfinalen kjempes det om fete premier og tittelen Norges beste pokerspiller.

De første kommunemesterne i Nordland

Nordland fikk i tillegg kåret ytterligere to kommunemestere.

Saltdal kåret Kristen Høyforslett til kommunemester i det 5 spiller store feltet. Der Svein-Tore Thomassen og Marit Pedersen fulgte nærmest.

Andreas Odin Urheim Rimpi kammet hjem tittelen i Hadsel. Det 4 spiller tunge feltet så den tidligere kommunemesteren i Tysfjord ta ut Odd Paulsen heads up. Håvard Sarha endte på tredje plass.

Nordland spiller videre denne uken.

Her finner du oversikten som viser når din kommune spiller om tittel, heder, ære og mulighet for et pokereventyr i Tallinn.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *