Nikolai Hovland Ålesunds pokerhåp i Tallinn

Nikolai Hovland toppet det 35 spiller tunge feltet med kommunemester-tittelen i Ålesund, og tok dermed veien direkte til Norgesfinalen i Tallinn på arrangøren Coolbets regning.

Det har aldri vært lettere å spille seg fram til Norgesfinalen av sesong 5 i Kommunepoker, der reise og opphold er dekket. Denne spilles i Tallinn 29. september. For et innkjøp på €10 kan du både bli kommunemester, og samtidig kvalifisere deg for Norgesfinalen.

Kommunepoker er i gang med fylke nummer 4 i Troms og Finnmark. Der skal nye kommunemestere sendes direkte til Norgesfinalen i Tallinn. Som Nikolai Hovland. Den 32 år gamle studenten elsker å spille poker, og nå får han spille en finale i utlandet etter å ha toppet kommunepoker-feltet i Ålesund.

-Det ble en spennende turnering, der jeg ganske tidlig ble shortstack og måtte kjempe meg rundt det. Slik det meget ofte er når jeg spiller turneringer. Litt heldig og litt dyktig klarte jeg å karre meg inn på finalebordet som minstemann tror jeg. Siden turneringen hadde såpass turbopreg av seg, ble det fort all in eller kast. Fikk meg noen doblinger og plutselig var vi bare fire igjen. Der byttet vi litt frem og tilbake på chipsa, helt til blindsene ble såpass at man merker det.  Spilte mot noen kjentfolk som er med i samme pokermiljø som meg. De siste 10 hendene ble helt bananas. Gikk fra å vinne all in me Q3 suit mot A6 til å vinne med A8off mot 1010 et par hender etterpå. Da røk 4. mann ut, hånden etter ble det AK mot AJ, så var vi heads up. Da hadde jeg sikkert 95 prosemt av chipsa og headsupen ble avgjort på to hender, forteller Ålesunds kommunemester Nikolai Hovland.

Les mer: Ny Norgesfinale på Jan Christian Wågø

Ålesunds pokerhåp

Det nye i sesong 5 er at Kommunepoker spilles uten fylkesfinaler. I stedet sendes alle kommunemesterne fra alle kommunene med minimum 10 deltakere til live-finale i Tallinn 29. september – 2. oktober.

Nå blir det Tallinn-tur og Norgesfinale på Nikolai Hovland, som kan titulere seg Ålesunds beste pokerspiller.

Les mer: Rakel traff på alt i Vestnes – Norgesfinalen neste

-Ålesunds beste pokerspiller ja. Man kan vel kanskje titulere seg som det. Tror dog her er mange andre som er bedre enn meg. Tallinn blir kjempegreier. Jeg var ikke helt klar over hva man kunne vinne når jeg startet turneringen, så Tallinn-tur var jo bare en kjempebonus. Jeg gleder meg til å spille i Tallinn. Har en del venner som også blir med bort, mest fordi de lovet det om noen av oss vant turneringen. Ekstra kjekt med mer live poker nå når Coviden begynner å gi seg. Om det er lov å si. Skal dog først bort til Dublin for å prøve lykken der, sier finalist og Tallinn-farer Nikolai Hovland.

Les mer: Disse er klare for Norgesfinalen i Tallinn

Slik spiller du Kommunepoker

For å spille en Kommunepoker-turnering, må du oppfylle et av følgende kriterier.

  • Man har bostedsadresse der (nåtid ikke tidligere)
  • Man jobber eller studerer i kommunen (nåtid ikke tidligere)
  • Man er oppvokst i kommunen. Om man flyttet mye rundt i oppveksten så velg den kommunen du har et kontaktnett du ønsker å utfordre (oppvokst, ikke kommunen fødestua lå i)
  • Man er aktiv medlem av idrettslag der. (støttemedlemskap teller ikke)

Du kan maksimalt spille fire turneringer i en sesong, og kun bli kommunemester i en kommune.

Sesong 5 av Kommunepoker er i gang i sitt fjerde fylke, og vi skal hele Norge rundt. Til alle 356 kommuner. Følg med på spilleprogrammet, sosiale media eller kommunepoker, så fanger du opp nødvendig informasjon.

-En kompis av meg sa jeg måtte melde meg på rett før det startet. Tror jeg leste noe om det på Lets go poker siden på facebook noen dager i forveien også, avslutter Ålesunds pokerhåp i Tallinn, Nikolai Hovland.

Les mer: Peter tok raskeste vei fra Ørsta til pokereventyret i Tallinn

Du kan også få gratisbillett til din kommunepokerturnering ved å følge oss på twitter eller andre sosiale media.

Les mer: Kommunemester på hjemmebane – ny Norgesfinale på Ivar

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *