Hvem blir ny Midtre Gauldal-pokerkonge?

Utfordrerne er flere for å stoppe regjerende Midtre Gauldal-pokerkonge Bjørn Omar Løkken i å ta en ny tittel i kveldens Kommunepoker. 

Landbrukskommunen i Sør-Trøndelag så i fjor Bjørn Omar Løkken kamme hjem tittelen i det 11 spiller tunge feltet.

I kveld klokken 20.00 ruller Kommunepoker ut onlinefilten i de 18 Trøndelags-kommunene Klæbu, Leka, Leksvik, Levanger, Lierne, Malvik, Meldal, Melhus, Meråker, Midtre Gauldal, Nærøy, Namdalseid, Namskogan, Namsos, Oppdal, Orkdal, Ørland og Osen.

For lave 10 euro kan du bli kommunemester og innta et sete i fylkesfinalen for Trøndelag søndag 21. august. Der ligger selvsagt en fylkesmester-tittel i potten, og premien er et pokereventyr til Tallinn. Der møtes alle 18 fylkesmestere i Norgesfinalen for å kåre Norges beste pokerspiller i det som på nytt har blitt Norges største pokerturnering. Arrangøren Coolbet dekker reise, opphold og innkjøp i Coolbet Open.

-Kommunepoker-konseptet liker jeg godt. Det gir en turnering der mange fra samme plass kan spille mot hverandre for en billig penge, sier Kommunepokerambassadør Svein Arne Barø.

Les mer: Det er bounty på regjerende fylkesmester

Midtre Gauldal-pokerkonge

Bjørn Omar Løkken ble altså Midtre Gauldal-pokerkonge i fjor, men nådde ikke opp i fylkesfinalen. Under sesong 1 var Trøndelag delt i to, slik at både Nord og Sør fikk hver sin fylkesmester. Olav Fausa og Emil Solberg endte begge to opp i Norgesfinalen i Tallinn.

Under sesong 2 er 48 kommuner inkludert i det sammenslåtte Trøderlag. To kommunemestere for Hemne og Agdenes er allerede klare for årets fylkesfinale. I kveld blir finalefeltet større.

-Jeg spilte om tittelen i Midtre Gauldal i fjor, men husker ikke hvilken plass jeg endte på. Jeg fikk 2. plass i Melhus. Selv spiller jeg en del poker både online og live. Det blir for det meste spill på Støren, men jeg har også vært innom turneringer i både Steinkjer, Namsos, Verdal, Trondheim og Oppdal, avslutter Kommunepokerambassadør Svein Arne Barø.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *