Fylkesmesteren lader opp til Nærøy-kommunepoker

Olav Fausa spilte Norgesfinalen i Tallinn i fjor. Den regjerende fylkesmesteren er klar for å forsvare tittel-beltet i Nærøy-kommunepoker søndag. 

Fausa ble først slått ut av Lene Høyforslett i kampen om Vikna-tittelen i sesong 1. Da Kommunepoker rullet ut onlinefilten i Nærøy kammet Olav Fausa tittelen hjem. I fylkesfinalen var han uimotståelig, og nettopp Høyforslett måtte se seg slått heads up.

-Kommunepoker er et konsept jeg har veldig sansen for. Det gir muligheter for alle å teste onlinepoker for et lavt beløp. Samtidig får du vekket konkurranseinstinktet hos de som ønsker å bli best i sin hjemkommune. Jeg kommer nok til å spille i min hjemkommune Vikna. Det er nok der ønsket om å vinne er størst ettersom vi slår oss sammen med Nærøy fra neste år. Pokerinteressen i Nærøy og Vikna er stor, og klubben her vokser. Antallet som spiller hver uke har økt betraktelig, forteller regjerende fylkesmester Olav Fausa.

Les mer: Kommunemesteren i Vikna er på revansjejakt

For lave 10 euro kan du prøve å gå i fotsporene til regjerende fylkesmester Olav Fausa. Der en drømme-pokerreise til Tallinn ligger i potten for alle som blir kommunemester.

Lader opp til Nærøy-kommunepoker

Søndag 4. august fortsetter kampen om titlene i Klæbu, Leka, Leksvik, Levanger, Lierne, Malvik, Meldal, Melhus, Meråker, Midtre Gauldal, Nærøy, Namdalseid, Namskogan, Namsos, Oppdal, Orkdal, Ørland og Osen.

De siste kommunene som får sine poker-mestere 11. august er Overhalla, Rennebu, Rindal, Roan, Røros, Røyrvik, Selbu, Skaun, Snåsa, Snillfjord, Steinkjer, Stjørdal, Trondheim, Tydal, Verdal, Verran og Vikna

Fausa møtte veggen i Norgesfinalen, der kortene var tørre som sandpapir.

-Norgesfinalen i Tallinn var NM i korttørke for min del, og en struktur som gjorde det vanskelig når jeg plukket opp få spillbare hender. Rammen rundt var enorm, og jeg hadde en god opplevelse der borte.

Kommunepoker2019: Early birds får oddsbonus

Fausa nyter siste rest av sommerferie, og lader batteriene til Kommunepoker igjen stiller seriøse spørsmål med titler involvert. Til Nærøy-kommunepoker er ferien over.
-Onlineformen er begredelig, og jeg kan kun skryte av et par fine gevinster på fishparty.  Når sesong 2 av Kommunepoker er i gang i Nærøy og Vikna er alvoret i gang, og da skal det spilles god poker, lover regjerende fylkesmester Olav Fausa.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *