Bjørn Omar vil forsvare Kommunemester-tittelen i Midtre Gauldal

Bjørn Omar Løkken nyter sommeren og gjør seg klar til å forsvare Kommunemester-tittelen i Midtre Gauldal søndag.

Løkken ble pokerkonge i Midtre Gauldal under sesong 1 av Kommunepoker. Dessverre ble det tyngre i fylkesfinalen.

-Jeg synes Kommunepoker-konseptet er kjempemorsomt. Det var litt dårlig påmelding i fjor i Midtre Gauldal, så jeg håper vi får et større felt i år. Jeg skulle gjerne gått hele veien og fått en tur til Norgesfinalen da, men vi får satse på det går i år i stedet. Det er mulig jeg prøver både å spille i Melhus kommune, der jeg jobber, og Trondheim her jeg bor, sier regjerende Midtre Gauldal-kommunemester Bjørn Omar Løkken.

Les mer: Fylkesmesteren lader opp til Nærøy-kommunepoker

I fjor var det to titler i spill mot en i år. Nord- og Sør-Trøndelag er blitt et fylke også i Kommunepoker. Det betyr 48 kommuner som alle har mulighet til å få sin kommunemester med til fylkesfinalen.

Søndag 4. august fortsetter kampen om titlene i Klæbu, Leka, Leksvik, Levanger, Lierne, Malvik, Meldal, Melhus, Meråker, Midtre Gauldal, Nærøy, Namdalseid, Namskogan, Namsos, Oppdal, Orkdal, Ørland og Osen.

De siste kommunene som får sine poker-mestere 11. august er Overhalla, Rennebu, Rindal, Roan, Røros, Røyrvik, Selbu, Skaun, Snåsa, Snillfjord, Steinkjer, Stjørdal, Trondheim, Tydal, Verdal, Verran og Vikna

Kommunemester-tittelen i Midtre Gauldal

For lave 10 euro er du med i kampen om å spille Norgesfinalen live i Tallinn i november. Veien går gjennom å vinne din lokale Kommunepoker-turnering. Deretter møtes alle kommunemesterne i fylkesfinalen. Vinneren der skal møte de andre 17 fylkesmesterne i Norgesfinalen. Der betaler arrangøren Coolbet reise og opphold samt innkjøp i Coolbet Open i tillegg.

-Pokerinteressen i Midtre Gauldal er rimelig bra. Det er stort sett en fast kjerne som spiller, og så har man diverse spillere som dropper inn og blir med av og til når det passer. For min del har jeg spilt minimalt med livepoker de siste årene, og det har heller ikke vært så mye nettpoker. Det hender kortene kommer på bordet i festlige lag, men da er ikke spillet alltid av den helt fornuftige sorten. Pokerformen er dermed ikke helt på topp, men jeg er klar for å utfordre kompisene igjen når det nå blir kommunemesterskap.
Jeg synes egentlig jeg spilte ganske bra i fylkesfinalen i fjor, og hadde en stack godt over average før jeg plukket opp QQ med 10-11 spillere igjen totalt. Det floppet 8,J,Q, og jeg lot han andre få fyre løs. Synet budet hans etter flopp, turn 4, han checker. Jeg byr halv pott, og han setter meg all in. Jeg tenker lenge og syner tilslutt. Han har 1010, og treffer straight da river`n som faller er en 9`er. Surt der og da, men traff helt sikkert godt noen ganger selv også. Sånn er poker, avslutter regjerende Midtre Gauldal-kommunemester Bjørn Omar Løkken.

 
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *