Hvem er beste pokerspiller i vest?

Vestland er fylke nummer 8 i sesong 4, der beste pokerspiller skal kåres i perioden 10.mai til 8.juni i alle 43 kommuner. Til slutt reiser fylkesmesteren til Norgesfinalen i Tallinn i november.

I Viken ble Anders Smestad fylkesmester, og ble den første deltaker klar for Norgesfinalen i Tallinn. Dit har han foreløpig fått følge av fylkesmesterne Robin Fanum , Johnny Svensli og Tommy Simonsen som kammet hjem tittel og finalebillett i henholdsvis Trøndelag, Møre og Romsdal og Troms og Finnmark. Nordland kronet Pål Soløy Moen som fylkesmesteren, som skal spilles om den gjeve Norgesmester-tittelen i den estiske hovedstad.

Rogaland sendte sin fylkesmester Pawel Niemann til Norgesfinalen i Tallinn.

Vestfold og Telemark spilte sin fylkesfinale søndag 9.mai

11 fylkesmestere og 7 wild card-vinnere møtes rundt filten i den estiske hovedstad i 2021 for å spille om tittelen Norges beste pokerspiller. Reise og opphold er betalt av arrangøren Coolbet, og i Norgesfinalen kjempes det om fete premier og tittelen Norges beste pokerspiller.

Nå kan det bli din tur til å bli Vestlands innslag i Tallinn.

Kommunepoker ruller ut onlinefilten mandag 10. mai i Coolbets pokerklient. Det skal spilles gjennom hele fylket til og med 8. juni. Innkjøp i Kommunepoker er lave 11 euro. Fylkesfinalen er søndag 13. juni, der alle kommunemestere deltar gratis.

Husk du kan spille Kommunepoker i den kommunen du bor, jobber, er født og oppvokst eller er aktivt medlem av det lokale idrettslaget.

Beste pokerspiller i vest

I de to første sesongene av Kommunepoker var Vestland de to fylkene Hordaland samt Sogn og Fjordane, men fra seong 3 av var de slått sammen til dagens fylke. Under sesong 1 ble Ole Martin Jordalen(bildet) og Bjørn Erik Bruvoll fylkesmestere i henholdsvis Hordaland og Sogn og Fjordane. Eirik Gluppe Steinstø og Werner Totland fulgte etter under sesong 2. Sesong 3 fikk Even Helle som fylkesmester. Ingen av de nevnte har rukket helt fram i Norgesfinalen.

Sesong 4 starter i Årdal og Ullensvang mandag 10.mai. Jon Martin Flisram ble kommunemester i Ullensvang under sesong 3, mens Årdal fortsatt kaller på sin første kommunemester gjennom tidene.

Tirsdag 11. mai er det Kvinnherad og Eidsfjord som står på programmet. Tor Håvik er regjerende kommunemester i Kvinnherad, mens vinneren i Eidsfjord blir den første historiske pokerchampion gjennom tidene.

Deretter er det Lærdal og Øygarden som skal spille Kommunepoker onsdag 12. mai. Anita Bentley ble kommunemester i Øygarden under sesong 3, mens Lærdal fortsatt kaller på sin første pokerchampion noen sinne i Norges største pokerturnerings historie.

Aurland og Alver spiller om pokertronen og plass i fylkesfinalen torsdag 13.mai. Helge Myklebust ble den første kommunemester i nye Alver kommune under sesong 3, mens Aurland fortsatt venter på sin første historiske kommunemester i poker.

Søndag 16. mai er det Voss og Bjørnafjordens tur til å spille Kommunepoker. Bjørn Mjelva ble den første historiske kommunemester i nye Bjørnafjorden kommune under sesong 3, mens Voss så Brynjar Flatlandsmo kamme hjem tittelen.

Søndag 13. juni fortsetter Kommunepoker i Agder fylke.

Sjekk ut når din kommune spiller her.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *