Nybegynnerflaks sto til kommunemestertittel i Tinn

Stine Hovden heter den nye kommunemesteren i Tinn, der hun egenlig bare ble med for å sikre et deltakerantall over 10 og Tallinn-tur til vinneren.

Det har aldri vært lettere å spille seg fram til Norgesfinalen av sesong 5 i Kommunepoker, der reise og opphold er dekket. Denne spilles i Tallinn 29. september. For et innkjøp på €10 kan du både bli kommunemester, og samtidig kvalifisere deg for Norgesfinalen.

Kommunepoker rundet mandag av sitt fylke nummer 7 Vestfold og Telemark med onlineturneringen for Vinje i Coolbets pokerklient. Det skal rett nok spilles et oppsamlingsheat søndag 19. juni, men reisen har samtidig fortsatt videre i Vestland. Det betyr at vi skal sende alle kommunemestere i turneringer med minst 10 deltakere i direkte til den estiske hovedstad. I tillegg til vinnerne av oppsamlingsheatene.

Hittill har totalt 117 vinnere fra Viken, Trøndelag, Møre og Romsdal, Troms og Finnmark, Nordland, Rogaland, Vestfold og Telemark samt Vestland kvalifisert seg direkte til å spille om tittelen Norges beste pokerspiller i Tallinn.

Stine Hovden var hentet inn som «programfyll» av kjæresten og tidligere kommunemester Tommy Styrvold. 22-åringen fra Rjukan skulle sikre at deltakerantallet ble høyt nok til at vinneren vant deltakelse i Norgesfinalen i Tallinn. Hovden startet med å dunke ut onkelen til kjæresten, og stoppet ikke før hun hadde toppet det 11-spiller tunge feltet.

-Jeg var heldig i flippene som gjorde at jeg vant. Det er også godt å ha nybegynnerflaks, og god hjelp i kjæresten min, sier Tinn-kommunemester Stine Hovden.

Les mer: Den femte kvinne klar for Tallinn

Nybegynnerflaks

Det nye i sesong 5 er at Kommunepoker spilles uten fylkesfinaler. I stedet sendes alle kommunemesterne fra alle kommunene med minimum 10 deltakere til live-finale i Tallinn 29. september – 2. oktober.

Ironisk nok passer ikke spill i Norgesfinalen for kommunemesteren, som ble med for å sikre Tallinn-turen til den som vant Kommunepoker-turneringen i Tinn.

Les mer: Jan Terje Dahle Drangedal-kommunemester til Tallinn

Jeg kan nok dessverre ikke stille, men det hadde vært en morsom og spennede opplevelse. Jeg er snart nyutdanna lærer som ble med i turneringen for at de andre deltakerne skulle ha mulighet til å vinne en tur til Tallin. Litt i mot planene var det jeg som endte opp med den. Jeg har lært meg en del poker ved å følge med på Tommy, men utlært er jeg langt i fra, sier kommunemester Stine Hovde.

Les mer: Disse er klare for Norgesfinalen i Tallinn

Slik spiller du Kommunepoker

For å spille en Kommunepoker-turnering, må du oppfylle et av følgende kriterier.

  • Man har bostedsadresse der (nåtid ikke tidligere)
  • Man jobber eller studerer i kommunen (nåtid ikke tidligere)
  • Man er oppvokst i kommunen. Om man flyttet mye rundt i oppveksten så velg den kommunen du har et kontaktnett du ønsker å utfordre (oppvokst, ikke kommunen fødestua lå i)
  • Man er aktiv medlem av idrettslag der. (støttemedlemskap teller ikke)

Du kan maksimalt spille fire turneringer i en sesong, og kun bli kommunemester i en kommune.

Les mer: Ole Sarpebakken til Tallinn som Notodden-kommunemester

Sesong 5 av Kommunepoker er inne sitt åttende fylke, og vi skal hele Norge rundt. Til alle 356 kommuner. Følg med på spilleprogrammet, sosiale media eller kommunepoker, så fanger du opp nødvendig informasjon.

Les mer:Dobbel Porsgrunn-kommunemester klar for Norgesfinalen i Tallinn

Du kan også få gratisbillett til din kommunepokerturnering ved å følge oss på twitter eller andre sosiale media.

Les mer: Daniell Torsteinsen klar for Tallinn som Haugesunds pokerkonge

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *