Coolbet

Derfor starter kommunepoker i Østfold

Coolbet har folk fra hele Norge, men starter i Østfold der Anders Karlsen og Mikael Mellqvist har sine røtter.

– Anders er jo fra Rakkestad, mens jeg er fra Våler i Østfold opprinnelig. Det var naturlig å flagge litt ekstra for hjembygda mi og starte kommunepoker der, sier PR-manager Mikael Mellquist fra Coolbet.com.
Gründer Jan Svendsen er fra Averøy, men hans hjemdistrikt kommer senere (se hele oversikten her).

– Vi skal jo innom hele Norge og samtlige kommuner, så det er ikke så farlig hvem som starter eller avslutter. Alle kommuner skal få en dag med fokus og kommunepoker, sier Coolbets PR-manager og røper dermed at det ikke bare er kommunepoker som skal glede lokalsamfunnet den ene dagen.

– Vi kommer til å ha spesialodds for kommunen. Det kan være politikk og kommunevalg eller lagets helter i 7. divisjon i en treningskamp. Innspill/ønsker mottas gjerne, fortsetter Mikael Mellquist.
Selv kan ikke Coolbetansatte naturlig nok delta i slike turneringer og det er PR-manageren veldig glad for.

– Jeg skal ikke skryte på meg veldig stor pokererfaring eller pokernivå. Det er litt spilling med ambassadør/kjendiser samt Coolbets internturnering der jeg ble nummer 6 av 92 deltagere – og på finalebordet. Den største prestisjen var dog å bli fylkesmester i Coolbet for Østfold – så den lever jeg lenge på. Det er de «vennskapelige» duellene som er viktigst, sier PR-manageren – som har en lang fartstid i spilbransjen.

Kommunevinnerne kommer til å få et veldig flott diplom – samt at det kommer bli pokal til fylkesvinnerne. Alt skreddersydd for panoramaplass på peishylla.

– Men som jeg nevnte er det nok like mye prestisje å slå bestevennen/kompisene fra sitt eget distrikt som å vinne hele kommunemesterskapet for enkelte. Det blir nok mange interne og morsomme dueller i disse mesterskapene, så vil vi tilslutt sitte igjen med en mester som har slått hele poker-Norge. Det blir den ultimate tittelen, avslutter Mikael Mellquist.

Husk å sjekke når din(e) turneringer starter slik at du kan toppe pokerformen til akkurat de dagene.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *