Voss-kommunemesteren vil bli fylkesmester

,

Vidar Dugstad er Voss-kommunemesteren som vil gå i fotsporene til Ole Marin Jordalen. 

Jordalen vant som kjent fylkesfinalen under sesong 1 av Kommunepoker i Hordaland. I et felt på 24 spillere tok Jordalen først tittelen i hjemkommunen Voss, før 2-barnsfaren like godt kammet hjem fylkesfinalen.

Det gav Norgesfinale og Coolbet Open-pakke i Tallinn, der Jordalen representerte Voss på eksepsjonelt bra vis.

Vidar Dugstad heter en nyslåtte Voss-kommunemesteren. Han vil samme rute som Jordalen.

– Det føles veldig bra å vinne denne tittelen. Jeg vil gjerne holde trenden med at vossingene vinner fylkesfinalen, så vi går for gull der også. Jeg fikk dessverre ikke spilt sesong 1 av Kommunepoker, forteller kommunemester Vidar Dugstad.

Voss-kommunemesteren

Han spilte under NM i Dublin, uten å komme skikkelig i god-sona. Muligens blir det en Praha-tur senere i år. Tallinn og Norgesfinalen er uansett bare en fylkesfinale unna.
-Jeg hadde en bra start og hadde et greit kortsnitt. Det var et par heldige hender på finalebordet mot chipleader. Jeg ble chipleader og det holdt hele veien, der det var ganske spennende 3-veis mot noen flinke spillere, avslutter Voss-kommunemesteren.

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering i februar/mars neste år.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *