Hard kamp om kommunemester-tittelen i Askvoll

Jessica Bjørkstrand ble slått ut av vinneren i fjor. Nå søker hun revansje om kommunemestertittelen i Askvoll. 

Askvoll er 1 av 26 kommuner i Sogn og Fjordane som de to neste søndagene skal kåre sin nye kommunemester i poker. For lave 10 euro spiller du om den lokale pokertronen, og et sete i den historiske fylkesfinalen søndag 7. juli. Fylkesmesteren fra Sogn og Fjordane skal spille Norgesfinalen i Tallinn i november, der arrangøren Coolbet dekker reise og opphold i den estiske hovedstad. I tillegg til innkjøp i Coolbet Open og Norgesfinalen.

Jessica Bjørkstrand var ambassadør for Kommunepoker-turneringen i Askvoll under sesong 1. Da måtte svorska med lokal adresse siden 1998 se seg slått av vinneren Tommy Helgesen i det 16-spillere store feltet.

Søndag klokka 20 er revansjens time slagen.

-Kommunepoker er et veldig bra konsept, der man får med spillere i små kommuner rundt om i hele Norge. Jeg kom på tredje plass i fjor, og er ikke veldig fornøyd med det. Jeg røyk på to par ess, der jeg hadde lavere andre par enn Tommy. Han skal regne med maks innsats fra flere av oss i år, sier Kommunepoker-ambassadør Jessica Bjørkstrand.

Kommunepoker2019: Early birds får oddsbonus

Kommunemester-tittelen i Askvoll

Sogn og Fjordane er på flere vis et spesielt fylke. 26 kommuner blir til 19 i 2020, og fylket slåes sammen med Hordaland til den nye store regionen Vestlandet. Det er flere historiske titler i spill de neste to søndagene.

På Norges vestligste bebodde øy, Bulandet, er Kommunepoker-ambassadør Bjørkstrand bosatt sammen med samboer og sønnen på 12 år. Med jobb offshore er poker en hyggelig hobby, Jessica Bjørkstrand har dyrket de siste årene.

-Det er en del homegames i Askvoll. Noen reiser till Dublin og andre turneringer rundt i Europa. Vi er i tillegg noen damer som er med i Norske pokerjenter. Jeg har selv bare spilt noen år, men syns det er veldig artig. Jeg syns det er veldig morsomt at vi til neste år kan få anledning til å slå ut de som er Hordaland-spillere nå, avslutter Kommunepoker-ambassadør Jessica Bjørkstrand.

Les mer: Er dere klare Sogn og Fjordane? 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *