Kommunepoker 2019: Early birds får oddsbonus

Arrangøren Coolbet deler ut oddsbonus til de som registrerer seg senest søndag klokka 12 for den Kommunepoker-turneringen de skal spille i Oppland.

Spillselskapet Coolbet har en early bird-bonus til alle de som registerer seg før søndag klokka 12 i sin Kommunepoker-turnering i Oppland. Alle som registrerer seg tidlig får lagt til en oddsbonus på 100 kroner  før turneringen starter.
Innkjøp i Kommunepoker er lave 1o euro.
– Vi oppfordrer spillere til å registrere seg tidlig for den turnering de ønsker å spille. Dette skaper mindre tidspress i det klokka nærmer seg 20.00 søndag kveld. Samtidig vet man at det bare er å logge seg på Coolbets pokerklient for å spille om Kommune-tittelen. Vi håper en oddsbonus kan motivere litt ekstra til en tidlig registrering, sier poker- og eventmanager Merethe Krohn i Coolbet.

Les mer: Et godt tips før Kommunepoker starter

Oddsbonus

Sesong 2 av Kommunepoker har allerede forbedret fjorårets Norgesrekord som den største pokerturneringen i Norge.

I det kommunepoker har rundet 222 av totalt 422 kommuner har 884 flere deltakere enn under sesong 1 spilt om Kommunemester-tittelen.

Det gir en total på 2 259 spillere så langt i sesong 2. Norgesrekorden på 2 063 deltakere fra sesong har allerede falt. Et foreløpig estimat forteller at årets sesong vil sette ny rekord med godt over 3 000 spillere.

Søndag er det siste del av Oppland som står for tur. Fylket som så John Ola Bakken bli fylkesmester i fjor. Etter å ha blitt kronet som poker-konge i Vestre Toten. Dessverre fikk ikke Bakken ordnet seg fri fra jobb til å spille Norgesfinalen live i Tallinn, der Mari Thorrud Skolem ble Norgesmester.

Les mer: Kommunepoker-ambassadører kan vinne 5000 kroner 

Oppland hadde under sesong 1 den korteste veien til Norgesfinalen i Tallinn, der kun 3 av 26 kommuner fikk spilt om tittelen. Grunnet lav påmelding ble det kun spilt om tittelen i Vang, Søndre Land og Vestre Toten. Det må minst være 3 påmeldte for å starte opp en turnering søndag klokken 20. 24 spilte totalt kommunepoker i Oppland under sesong 1.

Det tallet er allerede slått i det vi passerer halve Oppland.

Søndag spilte 39 deltakere om kommunemester-tittelen i 3 kommuner. Like mange lokale pokerkonger er dermed klar for fylkesfinalen 23. juni.

Her er det stor verdi!

Du spiller faktisk gratis Kommunepoker om du registerer deg før klokka 12. Da er alt netto!

De 13 siste av de 26 kommunene i Oppland har kommunemester-tittelen i spill søndag klokka 20.

Søndag 16. juni skal det kåres kommunemesterne i disse 13 kommunene:

Østre Slidre, Østre Toten, Øyer, Ringebu, Sel, Skjåk, Søndre Land, Sør Aurdal, Sør Fron, Våga, Vang, Vestre Slidre og Vestre Toten.

Les mer: Er dere klare Oppland? 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *