Storebror tok kommunemester-tittelen fra lillebror i Halden

,

Ben Fosdahl synes et år fikk være nok for lillebror Joe å inneha Kommunemester-tittelen.

Da Halden-tittelen var i spill under sesong 2 av Kommunepoker, var det klart for noen en sesong med intern fight ved pokerfilten for familien Fosdahl. Under sesong 1 var det lillebror Joe som så sin 3 år eldre bror Ben ryke ut på 3.plass.

I år tok storebror revansje på jyplingen, og var ikke snauere enn at han sendte ut sin gravide samboer heads up på finalebordet.

Dermed blir det en Fosdahl i Fylkesfinalen i år også. Etter at Ben Fosdahl kammet hjem kimmunemester-tittelen i Halden mot 9 konkurrenter.

– Det føltes bra og gå videre til fylkesfinalen. Jeg spiller en del, så jeg har ikke blitt for høy på meg selv etter og ha vunnet en 10 manns-turnering. Det hadde vært gøy med finale i Tallinn, sier Halden-kommunemester Ben Fosdahl.

Kommunemester-tittelen videre i familien

Ben er eldst i en søskenflokk på tre brødre, og trioen driver eget firma sammen i Halden. Den nyslåtte kommunemesteren skal selv bli to-barnspappa sent i oktober. Med kommunemester-tittelen i spill, var det klar tale fra husbonden da samboerparet endte heads up til slutt.

– Jeg hadde greie kort hele veien, der jeg endte opp headsup mot min samboer og elskede Felicia. Jeg viste henne hvor støvsugern står og sendte henne ut på 2. plass, forteller Fosdahl videre.
29-åringen er nå på plass i Dublin for å spille NM i poker. Fylkesfinalen i kommunepoker er søndag 21.april. Etter at de siste 9 Østfold-kommunene har kåret sin kommunemester førstkommende søndag.
–  Jeg skal spille litt forskjellig i Dublin. Noen side-event og så skal jeg starte main event på dag 1A. Deretter tenker jeg at jeg kjører på med Turbo holdem, avslutter Halden-kommunemester Ben Fosdahl.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *