Kan Volda få en ny fylkesmester i Kommunepoker?

Arild Torgersen ble tidenes første kommunemester i Volda, som er mandagens arena for å kåre en ny Kommunemester i Norges største pokerturnering. Jørgen Winjevoll er ambassadøren som tapte fylkesfinalen for Torgersen. 

Volda er mandagens eneste kommune med tittelen i spill online i Coolbets pokerklient. For lave 10 euro er du med i kampen om samme pokertrone Arild Torgersen vant under sesong 1, og som Petter Meland Aasen tok over i sesong 2.

Ambassadør Jørgen Winjevoll tror det blir tøff kamp om tittelen og billetten til fylkesfinalen. 26-åringen ble selv Kommunemester i nabokommunen Ørsta under sesong 1, men feilet i fylkesfinalen der Arild Torgersen, alias Johnny Kjepp, kammet hjem tittel og billett til Norgesfinalen i Tallinn.

-Det er forhåpentligvis flere påmeldte i år enn tidligere, og flere spillere jeg ikke har møtt før. Det kan bli både utfordrende og spennende. I sesong 2 husker jeg ikke hvordan det gikk, og det sier vell det meste. I fylkesfinalen i sesong 1 møtte jeg flere aggressive spillere enn i kommune-mesterskapet. Det ble vanskeligere å lese motspillerne. I år skal jeg vinne både Kommunepoker i Volda og fylkesfinalen for Møre og Romsdal.

Ny fylkesmester i Kommunepoker?

Møre og Romsdal er fylke nummer 3 som spiller sesong 3 av Kommunepoker. Så langt har alle 6 kommuner fått sin kommunemester. Volda skal mandag klokken 20 krone nummer 7 med billett til fylkesfinalen.

Arild Torgersen er en lokal pokerprofil som spilte Norgesfinalen i Tallinn under sesong 1. 38-åringen feilet i sesong 2, men kommer garantert til å melde seg på i tittelkampen i både Volda og Ørsta.

«Johnny Kjepp» er i tillegg en del av pokerklubben i Ålesund, der mange pendler inn til ukentlige turneringer. Både fra Indre og Søre Sunnmøre. Eller fra Jugendbyen som søndag spiller sin Kommunepoker-turnering.

I Kommunepoker har du som kjent fire sjanser til å spille om kommunemester-tittelen. Der du bor, jobber, er født eller oppvokst, eller eventuelt i den kommunen du er medlem av et idrettslag.

Det gir mange sjanser i lavterskel-turneringen Kommunepoker, der naboer, kompiser, kollegaer, familemedlemmer og bekjente gjør opp om blytung prestisje i tillegg til tung pottverdi.

-Jeg synes Kommunepoker er et bra konsept, fordi man skaper et større pokermiljø lokalt. Pokermiljøet her er basert på en kompisgjeng som samles i ny og ne. Det hadde vært artig å fått med flere nye, avslutter ambassadør Jørgen Winjevoll.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *