Joar Gikling ny Sunndal-kommunemester

Joar Gikling tok over pokertronen i regjerende kommunepoker-norgesmester Ole-Christian Røds hjemkommune Sunndal. 

Sunndal så sin tredje pokerkonge bli kåret, da Kommunepoker rullet ut onlinefilten i kommunen på Nordmøre. Joar Gikling hentet hjem kommunemester-tittel og billett til fylkesfinalen for Møre og Romsdal 19. januar. En finale Ole Christian Rød vant under sesong 2, for så å ende opp i feltet som spilte Norgesfinalen live i Tallinn.

-Turneringen var veldig morsom og spennende. I starten gikk det litt tungt. Jeg fikk noen hender som gikk feil vei, men greide å bygge meg opp igjen til startstack. Da fikk jeg en dobling før første pause. Kortene var bra underveis i turneringen. Jeg brukte en stor stack til å presse de andre spillerne med underveis. Slutten var hard, men det gikk bra til slutt, sier kommunemester Joar Gikling.

Les mer: Vil du være Kommunepoker-ambassadør?

Ny Sunndal-kommunemester

47-åringen er født og oppvokst på Sunndal, men bor i Nesset kommune. Denne sorteres nå under nye Molde-kommune, som spiller sin Kommunepoker-turnering søndag 12. januar. Gikling kommer fra to strake andreplasser i Kommunepoker-historien til seier i Sunndal.

-Jeg spilte kommunepoker i fjor også, men det ble litt vanskelig da kommunemesterskapet i Sunndal og Nesset gikk samtidig. Jeg prøvde å spille begge,men måtte konsentrere meg om spillet i Nesset-mesterskapet. Ble nummer 2 der for andre året på rad, forteller Gikling videre.

Sunndal så Rune Polden bli Kommunemester under sesong 1. En tittel altså Ole Christian Rød kammet hjem under sesong 2. Nå er det Joar Gikling som skal forsvare Sunndal sin poker-ære i fylkesfinalen 19. januar. Der det er ventet et stort og kvalitativt sterkt felt. Under sesong 2 spilte 29 kommunemestere om fylkesmester-tittelen og plassen i Norgesfinalen i Tallinn.

-Det blir morsomt å bli med i Fylkesfinalen, men tror nok det blir en hard kamp med mange gode pokerspillere. Jeg syns pokermiljøet i Sunndal er ganske bra, men jeg har bare spilt online her. Pokermiljøet i Møre og Romsdal er veldig bra med mange aktive spillere rundt i fylket, avslutter Sunndals Kommunemester Joar Gikling.

Wild card-oversikten: Bakveien til Tallinn

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *