Karlsen er Averøy-kommunemester

,

Kjell Karlsen heter årets Averøy-kommunemester. 

Averøy gikk fra 22 spillere til 24 deltakere i sesong 2, der Nordmøre-kommunen så den regjerende mester Håkon Hamre falle. I nabokommunen til Kristiansund er det historisk sett mange gode pokerspillere, og nivået er høyt. Slik var det også da Averøy-kommunemestertittelen var i spill.

Til slutt var det Kjell Karlsen som kammet hjem tittel, heder, ære, prestisje og billett til fylkesfinalen.

– Det føles helt utrolig godt ut. Nå gleder jeg meg til fylkesfinalen. Der regner jeg med lettere motstand, da nivået på Averøya er utrolig høyt. Jeg kom inn på en liten late reg, og fikk en tidlig dobling. Jeg hadde grei glid fra start til slutt, og tror storheter som Kristian Bævre og Ivar Bruvoll Vamråk åtte innse at de eldste fortsatt er best, sier Kjell Karlsen.

Les mer: Vi søker Aust Agder-ambassadører

Averøy-kommunemester

Karlsen er et vel-kjent navn i pokermiljøet på Nordmøre. Han deltok ikke under sesong 1 av Kommunepoker, men er nå Averøy-kommunemester i forsøk 1. Det betyr fylkesfinale søndag 3.mars mot resten av kommunemesterne fra Møre og Romsdal.

Et fylke som allerede har tatt rekorden i antall deltakere, og har enda 12 mestere å kåre søndag. Tallet så langt er magiske 418.

Vinneren av fylkesfinalen vinner et sete i Norgesfinalen i Tallinn til høsten. Der møtes alle 18 vinnerne av fylkesfinalene landet over. I tillegg vanker det ei Coolbet Open-pakke med alt dekt av reise, opphold og innkjøp under oppholdet i den estiske hovedstad.

Les mer: Daniel Grytten er Haram-kommunemester

Karlsen er ingen globetrotter til vanlig når det gjelder pokerspilling. Tettheten i pokerklubber mellom Molde og Kristiansund gjør at du nesten kan spille poker hver en dag.

– Jeg har ingen planer om noen større Live turneringer, men det kan fort endre seg. Jeg har et fantastisk tilbud på live-poker lokalt, så behovet er delvis dekt, avslutter årets Averøy-kommunemester.

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering, som går av stabelen 2. mars i år. Vinnere etter 2. mars får automatisk deltakelse i neste års galla.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *