Kristin Y. Flataker er Fræna-kommunemester

,

Kristin Y. Flataker tok ut mann sin på veien mot å bli Fræna-kommunemester. 

Coolbets kongstanke med Kommunepoker var å få det vakre sosiale spillet ut til folket. Venner, familie, bekjente og andre relasjoner fra samme kommune samlet rundt et stort pokerbord. I potten kommunemester-tittel og billett til fylkesfinalen.

Kristin Y. Flataker kommunemestertittel i Fræna er et prakteksempel på hvordan en kommuneturnering kan utarte seg.

– Kommunepoker er gøy. Jeg kjente nesten alle spillerne, slo ut mannen min, endte headsup med naboen og tok tittelen fra svogeren min. Det er alltid deilig å vinne titler. Denne tittelen kan ikke svogeren ta tilbake. Neste år slår vi oss sammen med Eide og blir Hustavika kommune, sier Kristin Y. Flataker.

Les mer: Vi søker Aust Agder-ambassadører

Fræna-kommunemester

Flataker spilte også om tittelen i Fræna under sesong 1. Da var det 13 deltakere med i kampen om å bli Fræna-kommunemester. Geir Olav Flataker gikk hele veien da, som altså er svoger til den nyslåtte kommunemesteren. I år var deltakerantallet oppe i 27, og med Kristin Y. Flataker som kommunens beste pokerspiller.

Nå venter fylkesfinalen søndag 3.mars.

– Fylkesfinaen blir tøff. Det er mange kjente og gode spillere runt filten der.  Både Eide, Averøya og Molde fikk gode vinnere. Jeg kjenner også spillerne fra Aure, Gjemnes, Ørsta, Ålesund, Norddal, Rauma og Nesset. Noe jeg håper er en fordel. Ellers forventer jeg en god kandidat fra Vestnes på søndag,  der jeg holder en knapp på Linn Katrin Sæterøy. Det er kjekt med flere damer i finalen, sier Flataker.

Les mer: Knut Mo er Ålesund-mester

Reisen mot å bli årets Fræna-kommunemester var full i hinder og berg- og dalbane.

– Jeg kommer inn på finalebordet som en av minste stackene. Der venter jeg tålmodig, og får etterhvert spilt meg litt opp. Jeg har flaks når jeg pusher K-10 og blir callet av A-8 i big blind. Det kommer to tiere i bordet, og jeg tar ut to spillere. Fire-veis er jeg i ledelsen igjen. Når vi kommer headsup har motspiller et lite overtak. Det bølger frem og tilbake og jeg får overtak to ganger. Den siste hånden spiller seg selv. Jeg får QQ i big blind. Naboen min Jon Edvin Svenøy raiser, og jeg svarer kun med en mini-raise. Floppen kommer med 37Q, to hjerter, og jeg legger inn et vagt continuebet. Han caller med treff på 7. Turn K. Jeg sjekker i front og blir satt all in av hans K7. Jeg caller og sett i Q står, forteller Flataker videre.

Samarbeid med Vi Menn

Det går mye i poker, og drømmen er Tallinn til høsten. Der møtes vinnerne av de 18 fylkesfinalene. Derav vinneren fra Møre og Romsdal.

– Møre og Romsdal har et stort pokermiljø. Min mann og jeg deltar aktivt, og spiller opp til flere liveturneringer lokalt i uken. Vi var i Tallin i oktober på Coolbet Open. En flott by og et flott opplegg. En 6. plass og mini-cash i ladys ble beste prestasjon der. Vi håper på ny tur til høsten, men først er det en uke i Dublin som står for tur. Det er årets høydepunkt. Vi blir nok en stor gjeng som reiser i år også, og vi treffer venner der som vi bare ser en gang i året, avslutter Fræna-kommunemester Kristin Y. Flataker.

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering, som går av stabelen 2. mars i år. Vinnere etter 2. mars får automatisk deltakelse i neste års galla.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *