Krohnprinsessas vennepoker-turnering kan gi NM-tittel

Merethe Krohn er et velkjent navn og ansikt i pokermiljøet, som det siste året har inntatt mammarollen for fullt. I kveld ruller Krohnprinsessa ut onlinefilten for alle sine venner og bekjente i Coolbets pokerklient. 

Lavterskel-konseptet NM i Vennepoker har blitt svært populært, og torsdag er det to kvinnelige poker-profiler som inviterer inn til sin egen turnering. Der vinneren får finaleplassen i tillegg til førstepremien, men der riktig mange andre også kan få et sete i finalen.
Merethe Krohn har jobbet i betting-bransjen gjennom et ti-år, men trakk seg i vinter tilbake for å bli mor for andre gang. Som hjemmeværende 2.-barnsmor i Viken blir det tid til noen nettpoker-slag mellom bleieskift og mating.
Det store spørsmålet alle i miljøet stiller seg er om de to arvingene allerede har lært at flush er bedre enn straight, samt fått sine leksjoner i Melodi Grand Prix-historie.
 Det går i amming og nettpoker her ja. Det er litt tidlig å vite om det et noe talent eller interesse for poker enda hos mine små, men det får tiden vise. Noen er født med ski på bena. Mine er kanskje født med par i ess?, spør Merethe Krohn undrende med et smil.

Krohnprinsessas Vennepoker-turnering

I kveld er det nye sjanser til NM i Vennepoker-konseptet, der vinneren som vanlig er sikret plass i finalen som har feite premier i potten med adresse Tallinn og Dublin.

Merethe Krohn har oppkalt passordet til turneringen etter sin sistefødte. Det er verdt å merke seg for alle som skal spille i kveld klokken 20.

-Dette er en turnering for mine pokervenner. Både nære og fjerne, tidligere samarbeidspartnere og til og med familien. Sønnen min har endelig fått et navn, så passordet i kveld er til ære for han. Hugo, sier Krohn videre.

For hver 8. deltaker som er med i venneturneringene, deles det ut en plass i finalen som går lørdag 16. mai klokka 19.00. Hvis vennepoker-laget har 8 deltakere, får vinneren finaleplass. Har laget 16 deltakere, får topp-2 i turneringen finaleplass og så videre.
Du kan spille inntil 3 turneringer i jakten på en finaleplass og fine pengepremier. Premiepotten blir selvsagt høyere dess flere som er med å spiller. Innkjøpet er lave 10 euro.

Et gøy konsept

Årets internasjonale Melodi Grand Prix-finale ble avlyst grunnet Korona-pandemien. Noe som selvsagt var et hardt slag for en MGP-entusiast som Merethe Krohn. Det gjelder å se fremover, og det kommer alltid et nytt MGP-show. Egentlig er det godt å bare være mamma også, for dama som er vant med hektiske hverdager i iGaming-bransjen. 


-Jeg har det fint. Det er nok en rar tid for oss alle, men vi holder oss friske og raske og forsøker holde motet oppe.
Det er ingen planer annet enn mammarollen her nå. Først skal jeg få tilbake litt søvn, så klarer kanskje hodet begynne så smått å fungere igjen engang. Poker er utrolig gøy, det kommer jeg meg ikke unna, sier Krohn videre.

Merethe Krohn har favoritten sin klar. En Oslo-gutt med solid glid og flyt for tiden. Eller hva skal man si om en kar som rader opp to strake ukesseire i NM i slots? Det gav 20 000 kroner i rene premiepenger i tillegg til bonuser og to NM-titler. Krohn tror også på et hyggelig pokerlag inn i arbeidernes fridag 1. mai.
-Favoritt i kveld tror jeg kanskje er Niklas Tangen Klein. Han er sterk om dagen, men han skal få konkurranse ja.
I kveld håper jeg på et meget hyggelig felt av fantastiske pokerglade mennesker. Her er det takhøyde for kreativt spill, et glass vin om man ønsker og ikke minst masse masse poker, forteller Krohn.
Hun har også utfordret kjentfolk med og uten pokererfaring å kaste seg med klokken 20.00 i et konsept hun har sansen for.
-Et veldig gøy konsept. Eneste dumme med det er at jeg ikke kan være med å jobbe med det, fordi jeg er i mammaperm. Men nå kan jeg delta, og det er jo veldig hyggelig. Jeg ser gjerne at John Riise melder seg på direkt! Han gikk helt bananas forrige torsdag på en turnering vi spilte med topp par på flushet bord mot meg. I kveld skal han derfor få en ny sjanse til å prøve å ta chipsene mine. Jeg har også utfordret min gode venninne Malin til å delta. Hun har aldri spilt før så det blir spennende å se hvordan hun klarer seg i kveld, sier Merethe Krohn til slutt.
 


>

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *