Fjeldvang ble Eidsvoll-kommunemester

,

Stein Vidar Fjeldvang var best i feltet på 46 spillere, og kammet hjem tittelen som Eidsvoll-kommunemester. 

Av de 11 Akershus-kommunene som spilte turnering søndag var Eidsvoll den med det største feltet spillere i kamp om årets kommunetittel. 46 spillere møttes online. Mot 22 under sesong 1. Da vant Daniel Bergli.

Han og de 44 øvrige kom til kort mot Stein Vidar Fjeldvang denne gangen. Småbarns-faren kan titulere seg som Eidsvoll-kommunemester. Nå venter fylkesfinalen 17.februar.

– Det føltes veldig godt å vinne denne turneringen og få kalle seg kommunemester.
Fylkesfinalen blir spennende. Jeg satser på å gå for pokalen der også, sier Eidsvoll-kommunemester Fjeldvang.

Les mer: Are Ugland dobbel kommunemester

Eidsvoll-kommunemester

Poker-miljøet i Eidsvoll er meget bra og lørdagen møttes over 100 spillere live til det årlige Eidsvoll-mesterskapet. Dagen etter var flere av de samme spillerne å finne online, da Kommunepoker rullet ut pokerfilten i Akershus-kommunen.

Fjeldvang spilte også sesong 1. Da uten de nødvendige marginene. I år så han seg aldri tilbake mot mange poker-bekjentskaper.

Les mer: Her er de 11 første Akershus-kommunevinnerne

– Jeg spilte første sesongen også. Der røyk jeg på finalebordet, uten å huske helt hvilken plass det ble til slutt. Jeg ledet turneringen fra første halvtime og helt inn. Jeg hadde ikke så mange gode starthender, men traff godt med det jeg fikk, og ble ikke dratt ut så mange ganger i de store pottene. Jeg tok ganske sikkert ut noen kjente.  De fleste av oss kjenner hverandre godt i pokermiljøet i Eidsvoll. Siden folk har så rare nick på Coolbet er det ikke så lett å vite hvem de er, sier en fornøyd Eidsvoll-kommunemester Stein Vidar Fjeldvang.

Fylkesfinalen 17.februar har et sete i Norgesfinalen til vinneren. Da møtes vinnerne av de 18 fylkesfinalene i Tallinn i oktober. I den estiske hovedstad skal det kjempes om tittelen Norges beste pokerspiller. Norgesfinalen spilles live.

Det kan bli Fjeldvangs eneste pokerturnering utenlands i år.

– Det blir ikke Dublin på meg i år. Jeg har et lite barn i heimen, så jeg velger å være hjemme.
Videre har jeg bare planlagt de NM-turneringene her hjemme i Norge i 2019. Satser på litt spill i utlandet neste år, avslutter årets Eidsvoll-kommunemester Stein Vidar Fjeldvang.

Les mer: Christian Arstad kommunemester i Ås

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering, som går av stabelen 2. mars i år. Vinnere etter 2. mars får automatisk deltakelse i neste års galla.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *