Christian Arstad kommunemester i Ås

,

Etter å ha tapt Ås-tittelen på målstreken i fjor, var det ikke ufortjent at Christian Arstad ble årets kommunepokermester søndag kveld. 

Kommunepoker rullet ut onlinefilten i 11 Akershus-kommuner søndag, og halve finalefeltet til fylkesfinalen i Akershus er dermed besatt.

Christian Arstad skal representere Ås kommune etter å ha vunnet Kommunetittelen i turneringen som hadde totalt 8 deltakere.

Det smakte ekstra godt etter å ha tapt samme turnering heads up mot fjorårets mester Dimitrij Bekker. Søndag var den regjerende mester og Norgesmester Heidi Bekker i det slagne felt i Ås-turneringen.

– Jeg er veldig fornøyd med å vinne turneringen. Spesielt siden jeg var veldig motivert for å forbedre fjorårets plassering. Nå gleder jeg meg til fylkesfinalen, sier kommunemester Christian Arstad.

Les mer: Vegard Melgalvis er Oslos beste pokerspiller

Som fikk smake revansjens søte smak, da han slo ut regjerende mester Dimitrij Bekker. Kompis-duellen fikk motsatt utfall av sesong 1, der Bekker vant Ås-tittelen ved å slå ut Arstad heads up på finalebordet.

Christian Arstad kommunemester

Arstad hadde en blandet reise inn til tittelen, men som kjent ordner alt seg for snille gutter.

– Turneringa starta godt. Jeg fikk gjennom både det ene og det andre, men kom på en litt tung spot der jeg åpner AQ og får syn av Charlotte. Flop kommer Q høy. Hun raiser meg på en x-turn. Jeg vil kaste, men syner i stedet. Deretter en relativt x-river. Jeg slipper å betale et nytt bud, da Charlotte checker bak med AA. Etter det, roet jeg litt ned, men så spant kortsnittet til værs. Jeg traff jeg set etter set, og slo ut flere. Plutselig var vi 3-veis. Det ble en grind. Jeg hadde en del sjetonger, så prøvde å sette press, men gikk på småsmell etter småsmell. Omsider er jeg heads up mot Charlotte. Vi starta likt, og veldig deep til å være HU. Hun grinder meg sakte men sikkert ned. Det var tungt og forvirrende spill. Jeg jammer A9 med 14 bigs og er på vei ut. men mirakel-9 på turn og jeg dobler meg og vi er jevne igjen. Like etter får jeg det på i bra shape. Det holder. Veldig unlucky for Charlotte. Hun spilte bra, forteller Christian Arstad.
Som er et kjent navn i pokermiljøet på Østlandet. Arnstad har blant annet en 2.plass i et felt med 2 100 deltakere bak seg. I Las Vegas. Norgesmesterskap skal også spilles i år. Både i Dublin og Stokke.
– NM i Dublin har i flere år vært blant årets høydepunkter, så jeg gleder meg nok en gang til full uke pakket med eventer der. I nyere tid, så synes jeg NM på Stokke var et veldig bra arrangement. Fikk 12. plass i turboen som beste plassering. I året som har vært, var nok defintivt 20. plass i Main Event WSS – Las Vegas det mest deilige resultat i feltet på over 2100, avslutter Christian Arstad.
Kommunepoker 2019: Er dere klare Akershus? 

Samarbeid med Vi Menn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering, som går av stabelen 2. mars i år. Vinnere etter 2. mars får automatisk deltakelse i neste års galla.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *