Kommunepoker Akershus: Vestby-tittelen i spill

Vestby-tittelen i årets Kommunepoker er i spill i det lavterskelturneringen i kveld svinger inn i Akershus. 

Under sesong 1 var Vestby en av de minste kommunene i deltakerantall i pokerfylket Akershus. Kommunen med den vakre strandlinja ut mot Oslofjorden trakk 4 deltakere til Online-filten. Are Ugland sikret seg tittelen Vestbys beste pokerspiller i fjor.

Kommunepoker-ambassadør Christopher Pajesø tror det bli hardere kamp om tittelen i Søndre del av Follo i kveld.

– Jeg håper Are får hardere kamp i år. Uansett om det er 4 eller 10 deltagere, så er det en bra prestasjon å ta seieren hjem. All ære, men jeg håper ikke han får 2 på rad, sier Christopher Pajesø.

Med turneringer for alle landets 422 kommuner, sier det seg selv at man vil få variable deltakerantall. Noen sovende kommuner vil våkne til live under sesong 2, mange vil øke sitt deltakerantall betydelig, mens det vil bli knalltøff kamp om tittelen jevnt over i alle kommune- og fylkesfinaler.

– Kommunepokerkonseptet er utrolig morsomt og annerledes. Selvsagt er det mange kommuner det vil være få deltagere, men jeg tipper det vil bli mer og mer populært for hvert år Coolbet kjører dette, mener Pajesø.

Kommunepoker 2019: Er dere klare Akershus? 

 

Vestby-tittelen

Som ikke var blant de 4 deltakerne i Vestby under sesong 1. I kveld er Pajesø meldt på i kampen om Vestby-tittelen. Det ligger enorm verdi i Kommunepoker-turneringen. For et innkjøp på lave 10 euro, er man med i kampen om ei Coolbet Open-pakke til en verdi av 12 000 kroner. I tillegg deltakelse i Norgesfinlen. For ikke å glemme den heder og prestisje titler som kommune- og fylkesmester gir. Med diplom på veggen og det hele.

Les mer: Det blir hard kamp om Eidsvoll-tittelen

– Jeg spilte ikke i Vestby i fjor, men deltok i et par andre kommune-turneringer. Jeg hadde rett og slett ikke lest meg opp, og fikk ikke med at turneringen var online. Så jeg satt på Hafjell og irriterte meg over at jeg ikke fikk spilt. Helt idioti, sukker Pajesø, som nå har fortrengt den traumatiske opplevelsen det er å måtte se andre spille turneringen man selv mer enn noe annet ønsker å spille selv.

Det er lite å si på pokerinteressen for småbarnsfaren. Selv om ikke alle gir stående ovasjoner og ruller ut rød løper når Pajesø melder poker.

– Dama syns jeg spiller for mye. Jeg syns jeg spiller for lite. Jeg liker live-poker best, og det blir det for lite av. NM i Dublin har jeg ikke helt konkludert på enda. Jeg er rett og slett usikker på om tiden strekker til, og om det passer med unger og annet, avslutter Kommuneambassadør Christopher Pajesø.

 

Akershus neste

Sesong 2 av Kommunepoker åpnet i Oslo sist søndag. Der vant Vegard Melgalvis både Kommune- og fylkestittel. 30-åringen er dermed den første vinneren kvalifisert for Norgesfinalen i Tallinn i oktober.

I kveld kjører Kommunepoker inn i Akershus, der kortene er i luften over 11 kommuner. Det gir kamp om elleve lokale titler, der Kommunevinneren kvalifiserer for fylkesfinalen senere i februar.

Vestby, Ås, Asker, Aurskog-Høland, Rælingen, Eidsvold, Enebakk, Frogn, Gjerdrum, Hurdal og Fet er kommunene som spiller om å kåre den beste lokale spilleren i 2019 i kveld.

Frogn: Hvem utfordrer regjerende mester Rolf Woods? 

Neste søndag kommer de 11 siste kommunene av Akershus inn på online-filten. Lørenskog, Nannestad, Nes, Nesodden, Nittedal, Oppegård, Bærum, Skedsmo, Ski, Sørum og Ullensaker.

I sesong 1 av Kommunepoker ble det kåret 21 vinnere. Kun Nannestad manglet i feltet til Fylkesfinalen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *