Frogn: Hvem utfordrer regjerende mester Rolf Woods?

Regjerende mester Rolf Woods tror på tøffere konkurranse søndag når Kommunepoker ruller ut filten i Frogn. 

Julenissen er født i Drøbak for mange hundre år siden. Det er et vedtatt faktum i Frogn kommunes hovedsenter. Dog er det mange som liker å titulere Drøbak som badebyen vel så mye som julebyen.

Så er det mange innbyggere selv i Frogn kommune som lar badebukse og julenisseskjegg ligge mens kortene flyr i luften over pokerfilten.

For historisk sett er pokerinteressen stor i Drøbak og Frogn kommune generelt.

– Det har alltid vært et meget stort og godt pokermiljø i Drøbak og Frogn generelt. Tidligere møttes 20-30 spillere en gang i uken for turneringer. Drøbak er ikke bare julenissens by, men også for mange Texas Holdems vugge, innleder Rolf Woods.

Kommunepoker 2019: Er dere klare Akershus?

Regjerende mester

Da kommunepoker rullet ut onlinefilten i sesong 1 over Akershus i 2018 var interessen formidabel. Kun Møre og Romsdal utmerket seg som et bedre pokerfylke i tallet på deltakere. Kanskje naturlig når fylket i nordvest har 36 kommuner mot Akershus sine 22. Det var 257 spillere mot Møre og Romdals 315. Det er et forsprang det er fullt mulig å gjøre noe med når sesong 2 treffer Akershus med full tyngde søndag klokka 20.00

Rolf Woods er regjerende mester i Frogn. Den smilende mannen er et kjent fjes for alle poker-interesserte, både online og live.

– Kommunepoker er et herlig konsept hvor man får spilt med folk som man møter på butikken og i nærmiljøet. Det eneste som kan forandres på er at fylkesfinalen har en enda bedre struktur. Mange kommunemestere ser fram mot denne, og om man spiller ett par timer ekstra spiller ingen rolle, sier Woods.

Som i fjor fulgte opp Fet-turneringen med seier i Frogn. I Fet vant Petter Johnsen. Det gav ekstra motivasjon for den godeste Woods å kamme hjem Frogn-tittelen. I fjor var det 9 deltakere i Kommunepoker-turneringen i Frogn. Woods tror på flere i år, men muligens skremmer han bort noen fra å melde seg på. Mener han selv, etterfulgt av en latter

– Å vinne turneringen i fjor var viktig siden en kollega vant dagen før i Ski. Kunne ikke blitt noe dårligere da, og var full fokus. Er nok mange som kvier seg å være med i år siden jeg skal være med, men vi kan håpe på flere enn i fjor.

Som gir litt håp til de som skal yppe seg. Woods skal til NM i Dublin senere i år, men kjenner på seg at pokerformen er mildt sagt tvilsom for tiden.

– Jeg skal til Dublin i år og skal spille i hvert fall Main, PLO og for første gang Senior-eventet. Men, formen må opp, fordi det er fryktelig dårlig spilling om dagen, avslutter regjerende mester Rolf Woods i Frogn.

Les mer: Kommunepoker 2019: Early birds får oddsbonus

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *