Karin Boquist Bruteig, Kommunepoker

Fra EPT, WSOP og SharkCage til kommunepoker

Hun har gjort seg bemerket som både pokerspiller og eiendomsmegler, og var nær en norgesmestertittel da hun kom på andreplass i Heads Up-eventen i Dublin 2015. Hun har deltatt i EPT, NM, WSOP og SharkCage, men nå er Karin Boquist Bruteig klar for å representere Oslo i Coolbets kommunepoker!

Navn: Karin Boquist Bruteig
Alder: 28
Bosted: Oslo

Karin forteller at hun har spilt poker siden 2008, og at hun kom inn i livemiljøet via en kollega. Det førte til at hun jobbet for NordicBet under norgesmesterskapet som ble arrangert i Dublin i 2012, og det ga mersmak.

– Da jeg prøvde meg i noen eventer i NM, forstod jeg hvor dårlig jeg var. Spesielt da jeg spilte mot Annette Obrestad i ladies, og også senere da jeg begynte å studere spillet og få coaching.

Karin hadde derimot bratt læringskurve, og det tok ikke lang tid før det ga resultater.

– Jeg startet som nevnt, og hadde bratt læringskurve i en del år. Jeg tror det er viktig å fortsette å lære og jobbe med spillet sitt, men for meg er volum en utfordring – naturlig nok. Jeg spiller så mye jeg kan, og elsker store turneringer. Min beste plassering er 2. plass i Heads Up i NM Dublin 2015. Ellers har jeg en del casher her og der, blant annet fra EPT.

Hvor mye spiller du nå?

– Ikke så ofte nå lenger – litt avhengig av hvor mye jeg har å gjøre på jobb. Men, jeg prøver å få til noe ukentlig, samt noen internasjonale turneringer i året. Og NM, selvfølgelig.

Hvordan går pokeren da?

– Som poker gjør, opp og ned.

Skal du til Norgesmesterskapet i Dublin i år?

– Selvfølgelig!

Hva liker du best med Coolbet?

– Det er et nytenkende og lite selskap, det kjennes ut som de bryr seg om spillerne sine. Jeg liker at de har odds på mye pokerrelatert – selv om det er liten skala. I tillegg er det veldig god verdi på pokerklienten, med mye overlay i mange turneringer!

Hva synes du om konseptet kommunepoker?

– Jeg elsker det. Lokalt engasjement er kjempegøy, i tillegg er terskelen for å delta lav – noe som er gull for bredderekruteringen.

Oppsummer kommunen din med tre ord!

– Urban, inkluderende og pokerhovedstad!

Hvorfor er du kommune-ambassadør?

– Fordi jeg elsker poker, er inkluderende og jobber for bred rekruttering og selvfølgelig fordi jeg vil at Oslo skal vinne!

Så du har tro på at Oslo tar hjem seieren, siden det er pokerhovedstaden?

– Jeg har ståltrua på Oslo! Vi har masse gode spillere!

Fortell oss noe vi ikke vet om din kommune?

– Det er en som har fløyet gjennom tårnene på rådhuset med fly. Mener å huske det var på 50-tallet. Om du står på Rådhusplassen og ser på tårnene skjønner du hvor sykt det var.

Hvem er de sterkeste utfordrerne dine i din kommune og i ditt fylke?

– Jeg har nylig prøvd å lære opp min venninne Nathalie Kristiansen, men hun er allerede milevis foran læringsskjema og jeg tror hun blir en seriøs utfordrer. Foruten henne, og tidligere nevnte personer, vil jeg si Eirik Rud Iversen og Torunn Smestad.

Hva er det flaueste du har gjort pokermessig?

– Hehehe. Det første som kommer opp når du googler meg som ikke har med eiendomsmegling å gjøre…

Fortell en liten fun fact om deg selv!

– Jeg var konkurranserytter i sprangridning og hadde egen hest!

Vi er spente på om Karin får rett i at Oslo tar ned seieren! Er DU interessert i å utfordre Karin, så ikke nøl med å registrere deg til kommunepoker-turneringen i din kommune!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *