Anders Karlsen, kommunepoker

Poker til folket!

Coolbet vil gjøre mer enn å være best på odds. Satsingen på poker ønskes velkommen, og nyetablerte «Kommunepoker» er noe man har store forventninger til.

Anders Karlsen fra Coolbet-ledelsen er selv en aktiv og rutinert pokerspiller, og han innrømmer stor tro på prosjektet Kommunepoker som nylig er sluppet løs på det norske markedet.

– Vi vil bokstavelig sette Coolbet på pokerkartet! Spilleselskapene satser ikke så mye på Poker lenger, men det betyr jo ikke at folk har sluttet å spille Poker. Vår ambisjon er krystallklar. Vi vil tilby Poker til folket, og da er Kommunepoker perfekt. Det er et helt nytt konsept, og helt i tråd med vårt fokus på innovasjon, sier Karlsen.

Atskillige har allerede meldt seg klare for innsats i kommunepoker. Turneringene spilles land og strand Norge rundt, og startskuddet går i Østfold 1. mars. Vinnerne av kommuneturneringene går til fylkesfinaler, før en dyktig og heldig vinner sendes til storturnering i Tallin.

Lang fartstid

Anders Karlsen har ikke bare erfaring fra pokerduken, men også i jobbsammenheng har han lang fartstid.

– Før jeg begynte i Coolbet jobbet jeg 10 år som Head of Poker for NordicBet. Jeg må innrømme at det kriblet litt ekstra i magen da vi lanserte Poker for et par uker siden. Tidligere var Poker, isolert sett, en veldig viktig inntektskilde for spilleselskapene. Slik er det ikke lenger, og heller ikke i våre planer. Poker tilbys for å komplettere vårt produktutvalg, og vi vet at de fleste som spiller Poker også spiller på odds.

Satser tungt

Påmeldingene til kommunepoker har begynt å strømme inn, og deltakerne drømmer om ikke bare å slå naboen, men også om å ta seg hele veien til Coolbet Open i Tallin. Coolbet investerer da også tungt på nyvinningen.

– Vi satser utelukkende på turneringer, både på nett og live. I tillegg til Kommunepoker, så arrangerer vi Coolbet Open 2-6 mai i Tallinn. Vi kommer til å investere 3 millioner kroner på Coolbet Open i år, så vi satser definitivt friskt på Poker. Vi tipper på 350-400 spillere kun til hovedturneringa med en estimert premiepott på minst 2 millioner kroner. Denne kan man kvalifisere seg online allerede nå.  Vårt mål er at tusenvis av nordmenn skal få pokermoro for en rimelig innkjøpspris, og over 400 få tittelen kommunemester, sier en entusiastisk Karlsen.

Bygger videre på suksessen

Coolbet er fortsatt ganske ny på spillmarkedet i Norge, men allerede etter et halvår klinket man til med tredjeplass da Sport- og Spillavisen Tips gjorde sin årlige test av bookmakere i fjor (https://www.explorebet.com/bookietesten-2016-3-plass-imponerende-debut/). I år håper man å klatre enda noen plasser.

– Vi skal nå først og fremst bygge videre på det vi har gjort. Vi har som mål å være best på odds, og det skal vi klare med å ha egenprodusert odds og høyere tilbakebetalingsprosent enn våre konkurrenter. For norske kunder er det foruten OL som pågår nå, sesongstarten i norsk fotball og selvsagt VM som er mest interessant. Det er også kun en måned til Poker-NM i Dublin. Som i fjor vil vi sannsynligvis være den eneste som setter odds på alle deltakere.  Vi vil også fortsette med vår åpenhet. Man kan allerede se hva andre spiller på, samt omsetning på kampene. Her har vi noen artige vrier, som vi planlegger å lansere senere i år. Sist, men ikke minst, så er vi snart klare til å lansere vår mobil app, forteller en optimistisk og entusiastisk Karlsen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *