Are Ugland dobbel Vestby-kommunemester

,

Are Ugland gjorde som under sesong 1 av Kommunepoker. Nå er han dobbel Vestby-kommunemester.

Familiemannen med poker som hobby, feiret triumf som mester første gang i fjor. Da med totalt 4 deltakere under Kommunepoker i Vestby. Under sesong 2 hadde turneringen vokst seg 18 spillere stor. Vinneren var dog den samme.

Are Ugland er dermed dobbel Vestby-kommunemester.

– Det er alltid gøy å vinne. I år var det også litt flere i startfeltet. Ekstra gøy å forvare tittelen fra i fjor, da jeg vet at det var noen utalelser fra andre spillere om at det ikke skulle gå. Når det gjelder fylkesfinalen er det bare å gi gass og satse på seier, sier en fornøyd dobbel Vestby-kommunemester.

Les mer: Her er de 11 første Akershus-kommunevinnerne

Dobbel Vestby-kommunemester

Son-mannen gjentok dermed prestasjonen fra sesong 1 av Kommunepoker.

Les mer: Are Ugland(51) ble kommunemester i Vestby

Ugland var tidlig å finne i front av feltet, og fikk dermed styre mye av spillet i den gata han ønsket. Nå handler det om å ta Fylkesfinalen fra i fjor et steg videre.

– Jeg mener å huske jeg satt en stund i fjor, og at det ble 3. eller 4. plass. Spilt er spilt. Man må bare se fremover. I Kommunepoker-turneringen for Vestby, kom jeg bra i gang. Jeg spilte bra med stor stack. Når vi var 4 igjen hadde jeg dobbelt så mye som nr 2. Da var det bare å legge press, noe som holdt helt inn.

Poker er hobbyen, og et konsept som Kommunepoker online passer godt for 2-barnsfaren.

– NM i Dublin går ikke for min del. Ellers spiller jeg litt innimellom på en klubb som er aktiv og bra, avslutter Are Ugland.

Dobbel Vestby-kommunemester

Les mer: Heidi Bekker kommunemester i Frogn

Nytt av året er også at Coolbet i samarbeid med Vi Menn Poker adder et medlemskap i Vi Menn Poker Premium til de første 200 kommunevinnerne. Et medlemskap i premiumløsningen til Vi Menn Poker gir muligheten til å være med på eksklusive tilbud, rabatter og konkurranser, man får pokernyheter rett i postkassa, og ikke minst får man være med på Vi Menns Pokergalla, Gullhånda-utdeling og gallaturnering, som går av stabelen 2. mars i år. Vinnere etter 2. mars får automatisk deltakelse i neste års galla.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *