Hvem blir de siste kommunepoker-mesterne i Viken?

Fylkesfinalen i Viken teller 29 lokale kommunepoker-mestere før de neste dagers muligheter til å kvalifisere seg til fylkesfinalen 25.oktober. Der ligger en drømme-pokerreise til Tallinn i potten. 

For lave 10 euro har 29 spillere kammet hjem tung prestisje og en tittel i sesong 4 av Kommunepoker så langt der Viken er første fylke ut. Med en kommunepoker-tittel følger gratis deltakelse i fylkesfinalen, som er søndag 25. oktober.

Etter at første fylkesmester er kåret står Trøndelag for tur. Da er allerede første deltaker i Norgesfinalen klar, og en drømmereise til Tallinn venter på arrangøren Coolbets regning. Denne premien ligger nemlig i potten for alle fylkesfinale-mestere.

For snaue 100-lappen kan du med andre ord havne rundt pokerfilten i Tallinn i Norges største pokerturnering Kommunepoker. Det hele starter med at du sjekker inn i Coolbets pokerklient.

De neste dagene er følgende titler i spill:

Søndag 18. oktober står Nes og Ullensaker for tur. Anders Leeber Lohne er regjerende mester i Nes etter å ha toppet feltet på 21 spillere under sesong 3. I Ullensaker er Geir Johnsen regjerende mester etter å ha vunnet sist sesongs felt på 19 spillere. 

Vestby og Nittedal spiller om tittelen mandag 19.oktober klokken 20.00. Cristopher Pajesø (bildet) vant det 8 spiller store feltet i Vestby under sesong 3, og er regjerende mester sammen med  Ole Simensen som vant sesong 1 i Nittedal. De to siste sesongene har det ikke blitt spilt Kommunepoker her. 

Halden og Gol følger deretter tirsdag 20. oktober. Kenneth Høegh forsvarer tittelen i Gol, mens Felicia Jørgensen er regjerende mester i Halden. 

Enebakk og Kongsberg spiller Kommunepoker onsdag 21.oktober. Kai Henning Holm ble pokerkongen av Enebakk under sesong 3, mens Kristoffer Skolem er regjerende mester i Kongsberg. Kommunen som fikk tidenes første Norgesmester i Kommunepoker, etter at Mari Thorrud Skolem gikk hele veien som Kommunemester i Kongsberg. 

Gjerdrum og Nordre Follo avslutter sesong 4 i Viken torsdag 22. oktober. Marte Sandberg ble tidenes første kommunemester i Nordre Follo under sesong 3, mens Gjerdrum har sett Carina Tranum vinne tittelen to ganger. Både under sesong 1 og 3. 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *