Cornelis er Tysvær-kommunemester

,

Cornelis Brouwer ser fram til å lede laget sitt i TV2-sendt kamp under årets Norway cup. Først skal han som Tysvær-kommunemester kjempe om fylkesmestertittelen i Rogaland. 

Kommunen som er en del av Haugalandet så Terje Lundal bli tidenes første kommunemester i Tysvær under sesong 1 av Kommunepoker. Denne gang måtte den regjerende mester se seg slått heads up av en revansjesugen Cornelis Brouwer.

-Det føles deilig å vinne Kommunepoker-turneringen. Spesielt deilig var det å slå ut vinneren fra i fjor. Jeg spilte sesong 1 av Kommunepoker i Tysvær, og tapte da mot Terje Lundal. Fylkesfinalen blir en spennende kamp som jeg gleder meg veldig til. Det blir kjekt å møte de andre finalistene til en real fight, sier Tysvær-kommunemester Cornelis Brouwer. 

Les mer: Er dere klare Trøndelag? 

Tysvær-kommunemester

Brouwer er dermed 1 av 12 kommunemestere som spiller om å bli fylkesmester i Rogaland søndag kveld klokken 20.00. Det er fylkesmester nummer 14 som skal kåres, som skal spille Norgesfinalen i Tallinn. Arrangøren Coolbet betaler reise og opphold samt innkjøp i populære Coolbet Open.

Årets Tysvær-kommunemester ser fram mot fylkesfinalen, og det som starter på Ekeberg-sletta 28. juli.

-Jeg driver et profilering- og gave firma som heter Promo1. Vi selger strø-artikler og gaver til bedrifter som ønsker å sette sin logo på slike produkter. På fritiden trener jeg Stegaberg G-15 som er en flott gjeng, og vi gleder oss til TV2-sendt kamp i Norway Cup. I tillegg liker jeg å reise, være med venner og spise god mat og drikke, og spille poker. Jeg er med i en liten pokerklubb med en vennegjeng som heter Pokergjengen. Prøver også å få med meg noen turneringer på Coolbet selv om tiden ikke alltid strekker til, forteller Brouwer.

I det slagne felt om årets Tysvær-tittel lå både kjente og tidligere mester.

-Turneringen i år følte jeg at jeg hadde god flyt hele tiden, og jeg var aldri i nærheten av å bli slått ut. I slutten når det er heads up er det alltid litt bingo, og det svingte litt mellom meg og fjorårets vinner. Heldigvis for meg så svingte det min vei til slutt, og jeg kunne innkassere seieren. Jeg tok ut to gode naboer på veien mot seier og det smakte ekstra godt, avslutter årets Tysvær-kommunemester Cornelis Brouwer. 

Søndag 28. juli åpner også Kommunepoker kampen om de 48 kommunemester-titlene i Trøndelag.

Les mer: Regjerende fylkesmester Owe hadde en plan B

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *