Ole Sarpebakken til Tallinn som Notodden-kommunemester

Ole Sarpebakken toppet Kommunepoker-feltet på Notodden. Dermed kan 53-åringen forbedre seg på å spille Norgesfinalen i Tallinn med reise og opphold betalt som en del av premiepotten.

Det har aldri vært lettere å spille seg fram til Norgesfinalen av sesong 5 i Kommunepoker, der reise og opphold er dekket. Denne spilles i Tallinn 29. september. For et innkjøp på €10 kan du både bli kommunemester, og samtidig kvalifisere deg for Norgesfinalen.

Kommunepoker er godt i gang med fylke nummer 7. Det betyr at vi skal sende alle kommunemestere i turneringer med minst 10 deltakere i Vestfold og Telemark direkte til den estiske hovedstad.

Hittill har totalt 117 vinnere fra Viken, Trøndelag, Møre og Romsdal, Troms og Finnmark, Nordland, Rogaland samt Vestfold og Telemark kvalifisert seg direkte til å spille om tittelen Norges beste pokerspiller i Tallinn.

Posten-distributør Ole Sarpebakken spiller poker online og live på hobbybasis, og toppet det 23 spiller tunge feltet i Notoddens Kommunepoker-turnering. Der Marius Teigen måtte seg seg slått heads up.

-Jeg lå rundt gjennomsnittet store deler av turneringa, men etter å ha tapt noen potter var jeg nede på 10bb. Da får jeg utdelt 88, og havner all in mot «Skrell» som har 99. På floppen kommer det en åtter til, som holder inn. Mot samme spiller havner jeg igjen all in etter en stund,  med 77 mot A9 suite. Sjuerparet holder , og da er det kun «xpokerx88 » og jeg igjen i turneringa. I den avgjørende handa har jeg J8 off og «xpokerx88» 43 off. En åtter kommer på flopp så det blir vinnerhanda, forteller Ole Sarpebakken

Les mer: Den femte kvinne klar for Tallinn

Sarpebakken til Tallinn

Det nye i sesong 5 er at Kommunepoker spilles uten fylkesfinaler. I stedet sendes alle kommunemesterne fra alle kommunene med minimum 10 deltakere til live-finale i Tallinn 29. september – 2. oktober.

Sarpebakken og var ikke klar over at det var mer enn kommunemestertittelen i spill da Kommunepoker Notodden startet opp i Coolbets pokerklient.

Les mer: Jan Terje Dahle Drangedal-kommunemester til Tallinn

-Det var artig å vinne turneringa. Jeg var ikke klar over før etterpå at premien også er en tur til Tallin og finalen der. Det er en flott premie å få. Det er mange gode pokerspillere på Notodden, så det hjalp bra og ha flyt med korta og floppene i de avgjørende hendene, sier Notoddens kommunemester og Norgesfinale-deltaker Ole Sarpebakken.

Les mer: Disse er klare for Norgesfinalen i Tallinn

Slik spiller du Kommunepoker

For å spille en Kommunepoker-turnering, må du oppfylle et av følgende kriterier.

  • Man har bostedsadresse der (nåtid ikke tidligere)
  • Man jobber eller studerer i kommunen (nåtid ikke tidligere)
  • Man er oppvokst i kommunen. Om man flyttet mye rundt i oppveksten så velg den kommunen du har et kontaktnett du ønsker å utfordre (oppvokst, ikke kommunen fødestua lå i)
  • Man er aktiv medlem av idrettslag der. (støttemedlemskap teller ikke)

Du kan maksimalt spille fire turneringer i en sesong, og kun bli kommunemester i en kommune.

Les mer: Steffen Andersen kommunemester i Vestvågøy

Sesong 5 av Kommunepoker er inne sitt syvende fylke, og vi skal hele Norge rundt. Til alle 356 kommuner. Følg med på spilleprogrammet, sosiale media eller kommunepoker, så fanger du opp nødvendig informasjon.

Les mer:Mats Rødsand Sortland-kommunemester klar for Tallinn

Du kan også få gratisbillett til din kommunepokerturnering ved å følge oss på twitter eller andre sosiale media.

Les mer: Daniell Torsteinsen klar for Tallinn som Haugesunds pokerkonge

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *