Den femte kvinne klar for Norgesfinalen i Tallinn

Veronika Aarstad toppet Kommunepoker- Sokndal, og er foreløpig den femte kvinnen av de 103 kommunemesterne som arrangøren Coolbet sender direkte til Norgesfinalen i Tallinn på deres regning.

Det har aldri vært lettere å spille seg fram til Norgesfinalen av sesong 5 i Kommunepoker, der reise og opphold er dekket. Denne spilles i Tallinn 29. september. For et innkjøp på €10 kan du både bli kommunemester, og samtidig kvalifisere deg for Norgesfinalen.

Kommunepoker er godt i gang med fylke nummer 6. Det betyr at vi skal Rogaland rundt, og sende alle kommunemestere i turneringer med minst 10 deltakere direkte til den estiske hovedstad.

Hittill har totalt 105 vinnere fra Viken, Trøndelag, Møre og Romsdal samt Troms og Finnmark, Nordland og Rogaland kvalifisert seg direkte til å spille om tittelen Norges beste pokerspiller i Tallinn.

Veronika Aarstad er foreløpig den femte i rekken av kvinnelige kommunemestere, etter at offshore-arbeideren toppet det 16 spiller store feltet i Sokndal. Der det ble et rent kvinne-oppgjør heads up mot Lena Mydland.

-Det gikk egentlig veldig greit fra start til slutt. Jeg fikk utdelt ganske tydelige kort og tok lite sjanser. Jeg er en uerfaren nettspiller, så jeg er egentlig ikke så komfortabel online. Derfor måtte jeg følge godt med. Jeg lå godt an stack-messing gjennom hele turneringen, men hadde høy puls på slutten der når jeg skjønte at jeg kunne vinne. De aller fleste som var med i turneringen er folk jeg spiller med i Sokndal Kortklubb, så det er flinke og solide pokerspillere jeg slo ut, sier Sokndals kommunemester Veronika Aarstad.

Les mer: Aksel fant veien til Norgesfinalen i Tallinn

Pokerdronning

Det nye i sesong 5 er at Kommunepoker spilles uten fylkesfinaler. I stedet sendes alle kommunemesterne fra alle kommunene med minimum 10 deltakere til live-finale i Tallinn 29. september – 2. oktober.

Veronika Aarstad kan titulere seg Sokndals beste pokerspiller, og pokerdronninga er klar for Norgesfinalen i Tallinn.

Les mer: Ruben Nilsen er Narviks nye kommunemester

-Jeg er ydmyk og stolt av å kunne titulere meg som Sokndals beste pokerspiller, og er veldig bevisst på at det kun gjelder for denne turneringen. Det er jo kjempestas å vinne tur til Tallinn. Jeg har aldri spilt store turneringer, kun lokalt – så det blir en stor opplevelse for meg. Jeg gleder meg veldig til å se alle de flinke pokerspillerne som er der i Norgesfinalen. Knallgøy, slår finalist Aarstad fast.

Les mer: Disse er klare for Norgesfinalen i Tallinn

Poker er for henne sosialt.

-Jeg jobber offshore og bor i Sokndal. Er veldig opptatt av musikk og elsker konserter og festivaler. Musikk er min største hobby. Ellers liker jeg å trene og holde på med friluftsliv. Å så er det høydepunkt når vi samles til et godt sosialt pokerlag i den lokale klubben her hjemme, forteller Sokndals kommunemester Veronika Aarstad.

Slik spiller du Kommunepoker

For å spille en Kommunepoker-turnering, må du oppfylle et av følgende kriterier.

  • Man har bostedsadresse der (nåtid ikke tidligere)
  • Man jobber eller studerer i kommunen (nåtid ikke tidligere)
  • Man er oppvokst i kommunen. Om man flyttet mye rundt i oppveksten så velg den kommunen du har et kontaktnett du ønsker å utfordre (oppvokst, ikke kommunen fødestua lå i)
  • Man er aktiv medlem av idrettslag der. (støttemedlemskap teller ikke)

Du kan maksimalt spille fire turneringer i en sesong, og kun bli kommunemester i en kommune.

Les mer: Steffen Andersen kommunemester i Vestvågøy

Sesong 5 av Kommunepoker er inne sitt femte fylke, og vi skal hele Norge rundt. Til alle 356 kommuner. Følg med på spilleprogrammet, sosiale media eller kommunepoker, så fanger du opp nødvendig informasjon.

-Jeg var med på kommunepokeren i fjor også. Det er primus motor Sigve Sandsmark som passer på å holde oss orientert om tidspunkt og påmelding. Han lager litt ståhei i forkant for å få med folk. En veldig god pådriver, avslutter Veronika Aarstad.

Les mer:Mats Rødsand Sortland-kommunemester klar for Tallinn

Du kan også få gratisbillett til din kommunepokerturnering ved å følge oss på twitter eller andre sosiale media.

Les mer: Daniell Torsteinsen klar for Tallinn som Haugesunds pokerkonge

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *