Hvem blir kommunemester i Vågå?

Stig Roar Mortensen er på jakt etter pokertittelen i kommunen der han vokste opp. Hvem blir den historiske kommunemester i Vågå søndag? 

For lave 10 euro kan du kjøpe billett til den raskeste veien til Tallinn og Norgesfinalen i november.

Stig Roar Mortensen er bosatt i Andebu, og har så dann kort reisevei til det kommende poker-NM i Stokke. 40-åringen er utflyttet fra Oppland, og Vågå var plassen elektrikeren vokste opp.

-Selv har jeg spilt poker de siste to årene, og jeg synes Kommunepoker er et morsomt konsept som er tilgjengelig for de fleste. Jeg spiller mest online, men vi er også en vennegjeng som møtes 6 ganger i året for å spille og hygge oss, forteller Kommunepoker-ambassadør Stig Roar Mortensen.

Kommunepoker2019: Earlybirds får oddsbonus

Kommunemester i Vågå

Vågå var 1 av 23 kommuner i Oppland som ikke fikk kåret en kommunemester under sesong 1 av Kommunepoker. Det var ikke nok påmeldte, og det må minimum være 3 spillere søndag klokken 20 for å spille om å bli kommunemester i Vågå.

Faktisk var Oppland den enkleste veien til Tallinn og Norgesfinalen i fjor. John Ola Bakken ble fylkesmester i et felt som telte totalt 3 kommunemestere. Under sesong 2 vil feltet bli minst like stort etter at Lunner, Lillehammer og Gjøvik kåret sine kommunemestere sist søndag.

Fylkesmesteren i Oppland vinner pokal, Coolbet Open-pakke og et sete i Norgesfinalen i den estiske hovedstad. Det betyr at reise til og fra, samt opphold i, den estiske hovedstad er betalt av arrangøren Coolbet. I tillegg til innkjøp i den populære turneringen Coolbet Open og et sete i Norgesfinalen selvsagt. Denne spilles live i Tallinn før Coolbet Open starter.

-Jeg spilte ikke i fjor. Interessen i Vågå og Oppland vet jeg dessverre ikke så mye om, da jeg begynte å spille poker etter at jeg flyttet derifra. Jeg har begynt å spre ordet lokalt via sosiale medier, og håper pokerinteresserte kjenner sin besøkelsestid søndag, avslutter kommunepoker-ambassadør Stig Roar Mortensen.
Søndag er disse 13 kommunene i spill om mestertittel og billett til fylkesfinalen:
Østre Slidre, Østre Toten, Øyer, Ringebu, Sel, Skjåk, Søndre Land, Sør Aurdal, Sør Fron, Vågå, Vang, Vestre Slidre og Vestre Toten
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *