Disse skal kjempe om pokertronen i Troms og Finnmark

Slaget om pokertronen i Troms og Finnmark står søndag 9. februar. Da møtes de 21 kommunemesterne i fylkesfinalen. Hvem blir fylkesmesteren som sendes til Tallinn for å spille Norgesfinalen i årets Kommunepoker? 

Kommunepoker starter opp i Rogaland tirsdag 11. februar, der 23 kommuner skal få sjansen til å kåre sine lokale kommunemestere den neste uken. For lave 10 euro er man der med når kortene deles ut og mestere skal kåres.

Søndag 9. februar skal sesong 3 av Kommunepoker få sin fylkesmester nummer 4. Han eller hun sendes til Tallinn på arrangøren Coolbets regning. Der møtes alle 11 fylkesmestere og 7 wild card-vinnere i Norgesfinalen, som spilles live i den estiske hovedstad. Innkjøp i Coolbet Open er også en del av pakken alle fylkesmestere vinner i Norges største pokerturnering – Kommunepoker.

Norges største pokerturnering jager en forbedring av egen norgesrekord i antall deltakere fra sesong 2, som igjen toppet sesong 1.

Søndag spiller vi også om Kommunemester-tittelen i AlstahaugVega, Bø, Grane, Steigen, Narvik og Røst. Som er de 6 siste kommunene ut i Nordland.

Les mer: Fire sjanser til å spille Kommunepoker

Pokertronen i Troms og Finnmark

I fylkesfinalen søndag møtes 1 kvinnelig og 20 mannlige kommunemestere online ved filten i Coolbets pokerklient i kamp om pokertronen i Troms og Finnmark.

Arne Johansen(Karlsøy), Sten Rune Mienna(Karasjok), Sondre Wallenius(Vadsø), Rune Gabrielsen(Tromsø), Benedikte Andreassen(Målselv), Mahtte Niilas(Kautokeino), Stein Harald Nilsen(Skjervøy), Jon Marius Sletten(Dyrøy), John Nilsen(Porsanger), Tom Even Heimstad(Storfjord), Markus Dahl(Balsfjord), Aleksander Hansen(Sør-Varanger), Frank Markussen(Gratangen), Ken Ragnar Kristensen(Vardø), Ronny Melå(Harstad), Johan Solaas(Alta), Marius Johansen(Hammerfest), Svein-Ove Bartlett(Kvæfjord), Bjørn Tore Walsø Hansen(Nordkapp), Andreas Odin Urheim Rimpi(Senja) og Bård Garfjell(Lyngen).

Leif Magne Anderson (bildet) er regjerende fylkesmester for Troms og spilte Norgesfinalen i Tallinn i fjor. Det nye fylket får dermed en historisk første fylkesmester etter sammenslåingen med Finnmark 1. januar. I Finnmark vant Klaus Witte fylkesfinalen under sesong 2.

Viken har allerede fått sin verdige fylkesmester.  Trøndelag sin fylkesmester var for ung til å spille Norgesfinalen, men vant i stedet en pakke til Dublin-NM. Til Norgesfinalen drar dermed i stedet han som tapte heads up. 

Fylkesmesteren i Møre og Romsdal ble Mats Albertsen.

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] ingen har vunnet tidligere. Det ble Bjørn Tore Walsø Hansen som sto igjen som mester i feltet på 20 mannlige og 1 kvinnelig kommunemester. -Spillet var egentlig veldig rolig. Jeg fikk en tidlig chiplead som jeg klarte å […]

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *