Mats Albertsen Møre og Romsdal – fylkesmester

Tingvolds kommunemester Mats Albertsen kammet også hjem fylkesfinalen i Møre og Romsdal. 28-åringen er dermed klar for Norgesfinalen i Tallinn og Coolbet Open i mai. 

Mats Albertsen vant main event i Coolbet Open høsten 2018, og får en ny sjanse i mai i Coolbets egne populære store pokerevent i Tallinn. Innkjøp til main event er en del av premien alle fylkesvinnere og wild card-vinnere får i tillegg til å spille Norgesfinalen i Kommunepoker rett før Coolbet Open tar løs.

Albertsen kammet hjem feltet på 23 kommunemestere i fylkesfinalen for Møre og Romsdal.

-Det gikk ganske greit fram til finalebordet. Jeg hadde topp 3 – stack så og si hele veien. Jeg gikk på en smell på finalebordet med AKs, der jeg møte AA. Da var jeg nede i 6bb en periode før oppturen begynte for alvor. En tittel som dette er så klart gøy å ha med seg. Jeg kjente en del av de som spilte. Deilig å få bedre plassering enn Ivar Vamrok. Det smaker alltid like godt. Målet er så klart å gå hele veien og å vinne Norgesfinalen, sier fylkesmester Mats Albertsen.

Les mer: Venners Venner tilbake søndag 26. januar

Nord-Norge neste i Kommunepoker

Albertsen er fylkesmester nummer 3 i sesong 3 av Kommunepoker. Der Trøndelag og nye Viken har fått sine mestere som skal spille Norgesfinalen i Tallinn. 

Fylke nummer 4 er godt i gang, der nye Troms og Finnmark allerede har fått 9 kommunemestere klare til fylkesfinalen 9. februar. Søndag 26. januar spilles det om titler i Balsfjord, Vardø, Kvænangen, Sørreisa, Harstad, Alta, Sør-Varanger og Gratangen klokken 20.

Du er med for lave 10 euro, og verver du en venn eller åpner spillekonto selv for å spille en av disse turneringene, kan du også spille Venners Venner klokken 21.00. En pott-tung onlineturnering for alle som har åpnet spillekonto etter 8. desember, eller spillere med Coolbet-konto som har vervet en eller flere spillere siden da.

Kvinne på pallen

I fylkesfinalen for Møre og Romsdal var det de mindre kommunene som kom heads up.

Tingvoll og Ulstein fikk kommunemestere etter lav deltakelse i de lokale Kommunepoker-turneringene. Mats Albertsen endte uansett heads up mot Daniel Hatløy. På tredje plass kom fylkesfinalens eneste kvinnelige spiller i Raumas Anne Kristine Lie. Deretter fulgte Sula, Ålesund og Giske sine kommunemestere.

Ålesund ble dermed beste by i fylkesfinalen, der Kristiansund hadde den største Kommunepoker-turneringen. De tre største turneringene i antall deltakelse så langt i sesong 3 er det nettopp de tre byene i Møre og Romsdal som har stått for. En plass på Wild card-listen blir lukrativ for de 7 største turneringene i sesong 3. 

11 replies

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Fylkesmesteren i Møre og Romsdal ble Mats Albertsen. […]

 2. […] I Møre og Romsdal ble Mats Albertsen den tredje fylkesmesteren.  […]

 3. […] I Møre og Romsdal ble Mats Albertsen den tredje fylkesmesteren.  […]

 4. […] I Møre og Romsdal ble Mats Albertsen den tredje fylkesmesteren.  […]

 5. […] I Møre og Romsdal ble Mats Albertsen den tredje fylkesmesteren.  […]

 6. […] I Møre og Romsdal ble Mats Albertsen den tredje fylkesmesteren.  […]

 7. […] I Møre og Romsdal ble Mats Albertsen den tredje fylkesmesteren.  […]

 8. […] I Møre og Romsdal ble Mats Albertsen den tredje fylkesmesteren.  […]

 9. […] Søndag 19. januar ble Mats Albertsen fylkesmester i Møre og Romsdal. […]

 10. […] Trøndelag både sin fylkesmester og representant i Norgesfinalen i Tallinn. Søndag 19. januar ble Mats Albertsen fylkesmester i Møre og Romsdal, etter først å ha blitt kommunemester i vesle Tingvoll […]

 11. […] Fylkesmesteren i Møre og Romsdal ble Mats Albertsen. […]

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *